▶ JORDI CASTELLANA
“Amb el PSC no només ens separa el 155, representem diferents models econòmics i de ciutat”

El regidor d'ERC adscrit al Districte de Sants-Montjuïc carrega contra “el turisme de barra lliure” i contra l'obertura comercial dels diumenges que “no està generant millors condicions de treball”

ENTREVISTES
ENTREVISTES
“Amb el PSC no només ens separa el 155, representem diferents models econòmics i de ciutat”
/

ÀUDIO | ESCOLTA L’ENTREVISTA

play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

Esquerra Republicana de Catalunya identifica el PSC com el seu principal adversari en les eleccions municipals del 28 de maig de 2023. L’estratègia de buscar la confrontació amb els socialistes es va visible ja tant a la ciutat de Barcelona com en els moviments destinats a configurar candidatures a altres municipis de l’àrea metropolitana com l’Hospitalet o Santa Coloma de Gramenet. A Barcelona, el regidor Jordi Castellana, adscrit al Districte de Sants-Montjuïc ha volgut subratllar les distàncies entre republicans i socialistes. “Amb el PSC no només ens separa el 155, representem diferents models econòmics i de ciutat”, ha dit el regidor Castellana en una entrevista a Ràdio Hostafrancs durant la Fira de les Arts Escèniques celebrada al carrer de la Creu Coberta.

Castellana ha posat com exemple el posicionament sobre el pisos propietat de la Sareb. Segons el regidor d’ERC “el PSOE no ha apostat perquè els pisos que hem pagat entre tots a través del rescat bancari serveixin per augmentar el parc públic d’habitatge, han apostat per ser el partit de l’establishment, de les elits econòmiques”.

Assegura que ERC aposta pel turisme com a motor econòmic, però també per un canvi respecte al model actual. “Hem d’aconseguir que aquest motor econòmic reverteixi en millors sous i més poder adquisitiu”, afirma i conclou que mesures com l’obertura del comerç els diumenges “no està generant millors condicions de treball”. Jordi Castellana nega que la posició d’ERC sigui “turismofòbica”. Afirma que “turismofòbia és permetre la barra lliure de turisme de poca qualitat que encara tenim” i conclou que “aquest model turístic acabarà matant el propi turisme”.

ERC ja ha proclamat formalment Ernest Maragall com a candidat a l’alcaldia de Barcelona per les eleccions del 28 de maig de 2023. La formació republicana ho va rafificar en un congrès extraordinari de la Federació de Barcelona celebrat just un any abans de les eleccions, el passat 28 de maig.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE