El Districte convoca una passejada pel barri per millorar els plans de neteja i manteniment

Aquest dijous 16 de juny, a les 18 h, veïns d'Hostafrancs recorreran els carrers amb responsables del servei de neteja per identificar punts on cal reforçar el servei

El nou contracte municipal de neteja i recollida de residus per als pròxims vuit anys incorpora millores que permetran donar, a partir del setembre, un servei adaptat a les particularitats de cada barri. Fins al juliol es duen a terme sessions participatives i passejades prospectives per millorar els plans de neteja i manteniment integral de cada barri incorporant-hi les observacions del veïnat i del teixit comercial. L’objectiu és recollir demandes concretes del veïnat per a actuar sobre l’espai públic.

Una primera aportació per part del veïnat es vehicula a través dels consells de barri i en el cas d’Hostafrancs ja hi va haver l’ocasió de fer-ho en la sessió del dia 30 de maig passat. Ara es presenta una nova oportunitat per fer propostes concretes de punts on han d’actuar especialment els serveis de neteja. Serà aquest dijous 16 de juny amb una passejada pel barri oberta a qui vulgui participar i que tindrà el punt de partida a la porta de l’Escola Joan Pelegrí ubicada al número 37 del carrer de Muntadas, a les 18 h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats