Els familiars de la residència Mossèn Vidal i Aunós continuen la mobilització contra les retallades de personal

Han convocat una concentració per aquest dimecres 15 de juny a la plaça de Sant Jaume, coincidint amb el Dia Mundial de la Presa de Consciència sobre l'Abús i el Maltractament de les Persones Grans

La Plataforma de Familiars de la Residència pública Mossèn Vidal Aunós i la Coordinadora Familiars de Residències 5+1 preparen la concentració que han convocat per aquest dimecres 15 de març a la plaça de Sant Jaume. Volen portar a les portes del Palau de la Generalitat la protesta per les intencions de l’empresa gestora del centre, L’Onada Serveis, de reduir el personal gericultor, fent que part de les tasques les assumeixi el personal de gestió o els tècnics especialitzats en fisioteràpia o psicologia. La protesta compta amb el suport d’un centenar de famílies que representen la pràctica totalitat d’usuaris del centre, amb capacitat per a 112 residents.

Amb aquesta mobilització busquen pressionar el Govern de la Generalitat per evitar el que consideren un “incompliment” per part de l’empresa privada L’Onada Serveis de les condicions de l’adjudicació. Fan coincidir la protesta amb el Dia Mundial de la Presa de Consciència sobre l’Abús i el Maltractament de les Persones Grans i convoquen concentració i roda de premsa a la plaça de Sant Jaume aquest dimecres a les 18 hores. Prèviament, aquest dilluns, han fet una assemblea oberta a la Plaça de Sants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats