Mercè Velilla farà el pregó de la Festa Major d’Hostafrancs

L'Associació de Veïns d'Hostafrancs ha anunciat l'elecció de la mestra de l'Escola Joan Pelegrí en la reunió de la comissió de Festa Major d'aquest dilluns

NOTÍCIES
NOTÍCIES
Mercè Velilla farà el pregó de la Festa Major d'Hostafrancs
/
Foto: Ràdio Hostafrancs

ÀUDIO | Reacció de Mercè Velilla a la seva designació com a pregonera

play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

Mercè Velilla, mestra de l’Escola Joan Pelegrí i exdirectora general de la Fundació Cultural Hostafrancs, serà la pregonera de la Festa Major d’Hostafrancs 2022. La seva elecció per donar el tret de sortida a les festes del barri de la propera tardor ha estat anunciada aquest dilluns pel president de l’Associació de Veïns d’Hostafrancs, Josep Ortiz, en una reunió de la Comissió de festes, integrada per diverses entitats que formen part de la Federació d’Hostafrancs. El pregó que obrirà la Festa Major tindrà lloc el dia 30 de setembre i recuperarà el seu espai tradicional, el Saló de Plens de la seu del Districte, la històrica Tinència d’Alcaldia d’Hostafrancs.

Velilla ha declarat a Ràdio Hostafrancs que se sent “molt honorada”, per la designació com a pregonera. “Quan em va trucar en Josep Ortiz el primer que vaig pensar era: jo? Després vaig pensar que no podia dir que no, evidentment. És el major honor que m’han fet a la vida a nivell institucional”, ha dit la propera pregonera de la Festa Major del barri.

Mercè Velilla i Ramos, de 62 anys, està vinculada a l’Escola Joan Pelegrí des que era adolescent. Va entrar-hi com a alumna l’any 1975. Ha estat a  la mateixa institució on després ha desenvolupat la seva carrera professional com a docent i on durant deu anys -fins al 2021- ha tingut la major responsabilitat com a directora general de la Fundació Cultural Hostafrancs. Ara que està propera a la jubilació ha volgut tornar a la tasca de mestra i imparteix classes a alumnes de sisè de primària al centre ubicat al carrer d’Ermengarda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats