Protesta contra les retallades a la residència Vidal i Aunòs a les portes del Palau de la Generalitat

Familiars dels usuaris del centre de gent gran de la Bordeta exigeixen al Govern que impedeixi la reducció de gericultors planificada per l'empresa gestora

NOTÍCIES
NOTÍCIES
Protesta contra les retallades a la residència Vidal i Aunòs a les portes del Palau de la Generalitat
/

ÀUDIO | ESCOLTA LA NOTÍCIA
So de la protesta a la plaça de Sant Jaume

play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

“Senyora Cervera, ens escolta o té sordera?”. Era un dels crits, adreçat directament a la consellera de Drets Socials del govern, Violant Cervera, que van corejar aquest dimecres 15 de juny, algunes desenes de manifestants que es van concentrar a les portes del Palau de la Generalitat, a la plaça de Sant Jaume. Era la mobilització convocada per la Plataforma de Familiars de la residència Mossèn Vidal i Aunòs i la Coordinadora de Familiars de Residències 5+1 per protestar contra les retallades de personal gericultor que ha previst la nova direcció del centre, gestionat per l’empresa privada L’Onada Serveis, per concessió de la Generalitat.

L’Onada Serveis, ha planificat una reorganització de la residència pública de la Bordeta, de manera que durant part dels matins i les tardes, el nombre de gericultors a cadascuna de les quatre plantes del centre sigui de 2 i no de 3 com fins ara. Això faria que part de les tasques dels gericultors les assumeixi el personal de gestió o els tècnics especialitzats en fisioteràpia o psicologia.

Amb la mobilització els familiars dels residents pressionen el Govern de la Generalitat per evitar el que consideren un “incompliment” per part de l’empresa privada L’Onada Serveis de les condicions de l’adjudicació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats