La nit de Sant Joan a Hostafrancs

A les 21 h arribarà al Casinet la Flama del Canigó i començarà un sopar-revetlla popular

El Casinet d’Hostafrancs és l’epicentre per celebrar en comunitat la nit més curta de l’any i la revetlla de benvinguda a l’estiu. A partir de les 21 h la celebració al Casinet començarà amb l’arribada de la Flama del Canigó, en un cercavila que organitza tradicionalment el Secretariat de Sants, Hostafrancs i la Bordeta i que té a Hostafrancs el punt de sortida i el punt d’arribada. La flama haurà fet un recorregut d’una hora pels tres barris, partint a les 20 h de la cruïlla de la carretera de la Bordeta amb la Gran Via de les Corts Catalanes i marxant per diversos carrers de la Bordeta i de Sants per tornar a Hostafrancs pel la plaça de Joan Peiró, el parc de l’Espanya Industrial. Després d’una aturada de cinc minuts al Drac, la flama entrarà al Casinet a les 21 h.

Revetlla a al Casinet d’Hostafrancs

L’arribada de la Flama del Canigó al Casinet va acompanyada de la lectura del manifest que el Secretaritat ha preparat per aquest Sant Joan 2022. Hi haurà una exhibició de foc a càrrec dels Diables de l’Escola Barrufet. A partir de les 21 h, es fa el Sopar de Revetlla al Casinet, on per raons d’espais, el veïnat que hi participa haurà hagut de reservar taula i cadira prèviament. La revetlla estarà acompanyada per una selecció de música per ballar.

Especial Música de revetlla a Ràdio Hostafrancs

Per aquelles persones que optin per celebrar la nit més curta de l’any amb amics o amb la família a casa o al terrat, Ràdio Hostafrancs oferirà -com ja és tradicional- una selecció especial de música de revetlla sense interrupcions. Des de les 21 h i fins a les sis del matí del dia 24, Ràdio Hostafrancs posarà la banda sonora de la Nit de Sant Joan amb cançons populars, alegres i ballables pensades per a acompanyar tota la revetlla fins que surti el Sol.

La Flama del Canigó al Casinet d’Hostafrancs, el 23 de juny de 2019 | Foto: Federació d’Hostafrancs

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats