El ‘Pride! Barcelona’ preveu una demostració massiva d’orgull LGTBIQ+ i de reivindicació de drets

Aquest dissabte, entre les 18h i les 20.30h, desfilada pel Paral·lel fins a Plaça d'Espanya

Recorregut de la desfilada LGTBIQ+ | Font: Ajuntament de Barcelona

Aquest dissabte 25 de juny a la tarda, l‘avinguda Paral·lel acollirà la desfilada de l’Orgull LGTBIQ+ en una marxa que transcorrerà per tota l’avinguda fins a la plaça d’Espanya. La manifestació compta amb el suport de diverses entitats de l’àmbit lèsbic, gai, transexual, bisexual i intersexual i amb l’organització de l’Associació Catalana d’Empreses per a Gais i Lesbianes (ACEGAL). En aquesta ocasió, els organitzadors preveuen una participació massiva, un cop superades les restriccions dels darrers anys causades per la pandèmia, i també com a resposta a la decisió del Tribunal Suprem dels Estats Units, coneguda en les últimes hores, d’eliminar l’avortament com un dret. Aquest fet és vist pels sectors més progressistes de la societat nord-americà com un precedent de risc de regressió de drets civils.

La rua arrenca a les 18 h al carrer del portal de Santa Madrona, des d’on prendrà l’avinguda Paral·lel per fer el recorregut fins a la plaça d’Espanya. La rua acabarà a l’avinguda de la Reina Maria Cristina, des d’on es pot accedir al ‘Village’ del festival ‘Pride BCN’ que es desenvolupa durant tota aquesta setmana.

Ràdio Hostafrancs amb la celebració de l’Orgull

L’Associació de la Ràdio Comunitària d’Hostafrancs, entitat que gestiona Ràdio Hostafrancs, s’afegeix als actes de celebració i revindicació amb motiu del Dia de l’Orgull LGTBI. Des d’aquest dissabte i fins al proper dimarts 28 de juny, el web www.radiohostafrancs.cat llueix la bandera LGTBI a la capçalera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE