▶ SARARITAT
Sara Barrera, mare per decisió pròpia

La periodista i col·laboradora de Ràdio Hostafrancs explica l'experiència de formar una família monomarental

SARARITAT
SARARITAT
Sara Barrera, mare per decisió pròpia
/

ÀUDIO | ESCOLTA L’ENTREVISTA

play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Sararitat - Sara Barrera
volume_down
volume_up
volume_off

Sara Barrera, periodista, col·laboradora de Ràdio Hostafrancs, veïna del barri i autora d’aquesta sèrie d’entrevistes, ha estat mare recentment. Ella i el seu fill, el Martí, ara formen una nova família. Una família monomarental que, com tantes altres, topa amb els entrebancs d’una burocràcia administrativa molt poc empàtica amb els models de família no tradicional. En aquesta entrevista no és la Sara qui fa les preguntes. Ella és la protagonista d’aquest capítol especial de ‘Sararitat’, en conversa amb la seva amiga, també periodista, Montse Huguet.

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE