▶ CONVERSES DEL MEETING POINT
La gestió de la residència de gent gran Mossèn Vidal i Aunós, a debat

Tertúlia monogràfica amb Maria José Carcelén (Coordinadora Residències 5+1), Arnald Pannocchia (L'Onada Serveis) i Jaume Gaixas (Districte de Sants-Montjuïc)

CONVERSES DEL MEETING POINT
CONVERSES DEL MEETING POINT
La gestió de la residència de gent gran Mossèn Vidal i Aunós, a debat
/
D’esquerra a dreta: Arnald Pannocchia, Jaume Gaixas i Maria José Carcelén. | Foto: Ràdio Hostafrancs

ÀUDIO | ESCOLTA EL PODCAST

play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Converses del Meeting Point
volume_down
volume_up
volume_off

La controvèrsia entre la portaveu de les famílies d’usuaris de la residència Mossèn Vidal i Aunós i el coordinador de L’Onada Serveis, l’empresa privada que gestiona el centre s’ha evidenciat en el debat que ha tingut lloc aquest dimecres a l’estudi de Ràdio Hostafrancs. Maria José Carcelén, afirma que la gestora de la residència té plans per reduir el nombre de persones que atenen els usuaris i que ha previst incomplir la ràtio d’un gericultor per cada 10 residents, que el que preveuen explícitament els plecs de condicions de l’adjudicació per part de la Generalitat. Per la seva banda, Arnald Pannocchia, de L’Onada Serveis, nega que l’empresa tingui cap intenció d’incomplir les condicions. En una edició especial i monogràfica del programa de tertúlia ‘Converses del Meeting Point’, el conseller de salut del Districte i del barri d’Hostafrancs, Jaume Gaixas, ha explicat la proposició que aquest dijous debatrà el ple de Sants-Montjuïc sobre la residència Mossèn Vidal i Aunós. El text que debatran i votaran els grups del Consell de Districte, dona suport a la reinvidicació de les famílies dels usuaris i insta a la Generalitat a evitar qualsevol reducció de serveis a les persones residents i demana al Parlament que legisli per revisar el model de gestió de les residències públiques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE