‘Feres Musicals’ arriba als 200 programes

L'espai setmanal d'entrevistes presentat per Xavi Martí, de 'La Música Amanseix les Feres' repassa a Ràdio Hostafrancs el panorama de cantants i grups des de 2018. Aquest dissabte, a les 18 h, Joana Serrat

Xavi Martí, de ‘La Música Amaseix les Feres’ presenta cada setmana ‘Feres Musicals’ a Ràdio Hostafrancs

Feres Musicals‘, el programa d’entrevistes que, des de 2018, realitza a Ràdio Hostafrancs l’equip del bloc ‘La Música amanseix les Feres’ arriba aquest dissabte a la seva emissió número 200. Al llarg de més de quatre anys, Xavi Martí, ha conversat amb músics i cantants sobretot de grups emergents, però també en alguns casos amb noms ja consolidats dins del panorama musical català. Aquest dissabte 9 de juliol, per celebrar que ‘Feres Musicals’ arriba al capítol número 200, l’entrevistada serà la cantautora osonenca Joana Serrat.

Des del mes de març de 2018 han passat per aquest programa de Ràdio Hostafrancs Muchacho y los sobrinos, Halldor Mar, Pepet i Marieta, Sabor de Gràcia, Oques Grasses, Companyia Elèctrica Dharma, Joan Masdeu, Ginestà, Kiko Veneno, Tancat per defunció, Joan Reig entre d’altres músics exponents del pop, rock i folck que es fa, principalment a Catalunya, però també al País Valencià, a les Balears i a altres punts de l’Estat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE