▶ PILAR GOÑI
“Maria Matilde Almendros va marcar la pauta com a dona a la ràdio i al teatre”

Entrevista a la comissària de l'any de commemoració del centenari de l'actriu, directora i empresària teatral i locutora manresana

ENTREVISTES
ENTREVISTES
“Maria Matilde Almendros va marcar la pauta com a dona a la ràdio i al teatre”
/

ÀUDIO | ESCOLTA L’ENTREVISTA

play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Entrevista a Pilar Goñi
volume_down
volume_up
volume_off

Aquest any 2022 es commemora el centenari del naixement de Maria Matilde Almendros i Carcasona (Manresa, 1922 – Barcelona, 1995). Va ser actriu, directora, promotora teatral i cultural i dona de referència a la ràdio catalana. Es commemora l’Any Almendros, impulsat per L’Institut Català de les Dones i per altres entitats. Pilar Goñi i Garriga, directora del grup Taelus, Canal Taronja i Ràdio Manresa, és la comissària de l’Any Almendros. En aquesta entrevista a Ràdio Hostafrancs, Goñi recorda la figura d’aquesta dona a qui l’Ajuntament de la capital del Bages ha atorgat la consideració oficial de manresana il·lustre.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE