▶ PILAR GOÑI
“Maria Matilde Almendros va marcar la pauta com a dona a la ràdio i al teatre”

Entrevista a la comissària de l'any de commemoració del centenari de l'actriu, directora i empresària teatral i locutora manresana

ENTREVISTES
ENTREVISTES
“Maria Matilde Almendros va marcar la pauta com a dona a la ràdio i al teatre”
/

ÀUDIO | ESCOLTA L’ENTREVISTA

play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Entrevista a Pilar Goñi
volume_down
volume_up
volume_off

Aquest any 2022 es commemora el centenari del naixement de Maria Matilde Almendros i Carcasona (Manresa, 1922 – Barcelona, 1995). Va ser actriu, directora, promotora teatral i cultural i dona de referència a la ràdio catalana. Es commemora l’Any Almendros, impulsat per L’Institut Català de les Dones i per altres entitats. Pilar Goñi i Garriga, directora del grup Taelus, Canal Taronja i Ràdio Manresa, és la comissària de l’Any Almendros. En aquesta entrevista a Ràdio Hostafrancs, Goñi recorda la figura d’aquesta dona a qui l’Ajuntament de la capital del Bages ha atorgat la consideració oficial de manresana il·lustre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE