▶ PROGRAMA ESPECIAL
Núria Feliu, monumental

Homenatge a la cantatriu de Sants, que aquest dimarts fa 80 anys. Un programa escrit i presentat per Albert Torras Corbella, amb fragments de l'entrevista a Núria Feliu enregistrada per Ràdio Hostafrancs el mes d'abril de 2017

play_circle_filled
pause_circle_filled
Núria Feliu, monumental
volume_down
volume_up
volume_off

Núria Feliu fa 80 anys aquest 21 de setembre de 2021. Fa alguns mesos la Núria va patir un íctus i el periodista i escriptor Albert Torras Corbella, amic personal de la cantant, reivindica la figura d’una artista que ha contribuït a donar normalitat a la llengua catalana i aixecar el llistó de la cultura del país.

En tots els àmbits, absolutament tots de la cultura i de la vida associativa i política del país, la Núria hi ha estat, sense defallir, fins a dia d’avui. Núria Feliu és una apassionada del barri de Sants que la va veure néixer el 1941 darrera un mostrador del Mercat, on la mare i l’àvia hi venien pollastres, ous, conills. El mateix barri que la va aplaudir i la va veure triomfar a tot Catalunya i arreu.

El periodista Albert Torras amb Núria Feliu.
Núria Feliu amb el periodista Dídac Boza, de Ràdio Hostafrancs, el mes d’abril de 2017. Foto: Ràdio Hostafrancs

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE