▶ RETRANSMISSIÓ DE RÀDIO HOSTAFRANCS
L’adéu popular a Núria Feliu desborda totes les previsions

Actes d'homenatge massius de la ciutadania, les entitats i les institucions en record de la cantant i actiu que tindrà una plaça al barri de Sants

ÀUDIO | ESCOLTA EL PODCAST
Retransmissió íntegra de l’acte per Ràdio Hostafrancs

play_circle_filled
pause_circle_filled
Acte popular de comiat a Núria Feliu (24-07-2022)
volume_down
volume_up
volume_off

L’acte popular de comiat a Núria Feliu, aquest diumenge 24 de juliol al vespre, a l’església de Santa Maria de Sants, era l’adéu que la cantant i actriu volia. Unes 500 persones, bona part de les quals no van poder seure, omplien el temple de gom a gom en un acte d’homenatge en els qual s’han abocat familiars, amics, entitats i veïnat de Sants. Després de les cues protagonitzades per més de 1.500 persones que al llarg de tot diumenge van passar per la capella ardent instal·lada al Saló de Plens del Districte de Sants-Montjuíc, l’església de la plaça de Bonet i Muixí quedava petita en l’acte de comiat del vespre. Es va improvisar un sistema de megafonia perquè la gran quantitat de persones que quedaven fora de l’església puguessin seguir l’acte.

Ràdio Hostafrancs va retransmetre en directe íntegrament un acte en el qual van participar els Castellers de Sants, la Companyia Elèctrica Dharma, la cantant Marina Rossell, el compositor Luis Cobos, la companyia teatral La Cubana,  l’actor Enric Majó, la Societat Coral la Floresta i la Coral de Sant Medir. De l’àmbit institucional va intervenir la presidenta del Parlament, Laura Borràs.

L’acte va comptar amb la presència també de la consellera de Presidència de la Generalitat, Laura Vilagrà, i de la consellera de Cultura, Natàlia Garriga. Per part de l’Ajuntament hi eren el regidor del Districte de Sants-Montjuïc, Marc Serra, el president del grup d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament, Ernest Maragall, el regidor republicà Jordi Castellana, el regidor Jordi Martí Galbis, de Junts per Catalunya i el regidor Josep Bou, cap del grup del Partit Popular a l’Ajuntament de Barcelona. També va assistir a l’acte, l’expresident de la Generalitat, Jordi Pujol.

Al matí, a l’edifici de l’Alcaldia d’Hostafrancs, el president de la Generalitat, Pere Aragonès, i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, van visitar la capella ardent. L’alcaldessa va confirmar que l’Ajuntament de Barcelona posarà el nom de Núria Feliu a una plaça de Sants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE