Incendi a la farmàcia històrica del carrer de Sants 5

Set dotacions dels Bombers de Barcelona han extingit el foc que no ha causat cap ferit

Foto: JC López (@juanka_25)

Aquest dimarts al matí s’ha produït un incendi a la farmàcia situada al número 5 del carrer de Sants, a tocar d’Hostafrancs. Set dotacions de Bombers de Barcelona han intervingut per extingir el foc que no ha causat cap ferit. Es tracta de la farmàcia Escudero Garcia, que data de 1936 i que forma part del catàleg de patrimoni arquitectònic de la ciutat. Aquest establiment és regentat per la mateixa família des de 1942 i conserva gran part del mobiliari i la façana originals.

Mentre han durat les tasques d’extinció la Guàrdia Urbana ha tallat els trams més propers dels carrers de la Creu Coberta i de Sants en els dos sentits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE