El ‘Ball de Rams’ i les veus de l’Orfeó Atlàntida, els primers sons del dia a Ràdio Hostafrancs

L'inici de la programació inclou referències musicals a la cultura popular del barri

RÀDIO HOSTAFRANCS
RÀDIO HOSTAFRANCS
El 'Ball de Rams' i les veus de l'Orfeó Atlàntida, els primers sons del dia a Ràdio Hostafrancs
/

ÀUDIO | ESCOLTA LA NOTÍCIA
Inici de la programació diària de Ràdio Hostafrancs

play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

Cada dia, un minut abans de les sis en punt del matí, Ràdio Hostafrancs acompanya l’inici de la seva emissió amb sons vinculats a les dues entitats de cultura popular més veteranes del barri, l’Orfeó Atlàntida i l’Esbart Ciutat Comtal. La primera música que sona diàriament a l’emissora comunitària és un fragment del ‘Ball de Rams d’Hostafrancs‘, recuperat per l’Esbart Ciutat Comtal l’any 1995 i interpretat per la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona. Tot seguit, després de la locució que dona el “bon dia” als oients, es pot escoltar el primer jingle cantat de la jornada, amb les veus dels cantaires de l’Orfeó Atlàntida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE