Oferta de tallers de tardor als centres cívics

Les inscripcions al Casinet i a Cotxeres s'obriran el 12 de setembre, mentre que a la Casa del Mig ja es poden fer

Els centres cívics tenen programades ja les activitats formatives previstes per a la propera tardor. El Casinet d’Hostafrancs, les Cotxeres de Sants i el Punt Multimèdia de la Casa del Mig acolliran més de 170 tallers destinats a públics de totes les edats. A Cotxeres-Casinet les inscripcions es poden fer a partir del 12 de setembre, mentre que a la Casa del Mig, el període per inscriure-s’hi va començar a mitjan juliol.

Cotxeres-Casinet

El centre cívic del Casinet d’Hostafrancs i les Cotxeres de Sants ofereix més de 150 tallers presencials, 9 tallers en línia i 4 itineraris per infants, joves, adults i gent gran. Hi trobereu de tallers de tota mena, de salut i gestió d’emocions, de pilates, ioga, tai-txí, cuina, dansa i balls, d’idiomes (italià, francès, anglès, japonès i català), tallers d’expressió teatral i d’expressió plàstica (dibuix, ceràmica, papiroflèxia, etc.), també d’història, astronomia o literatura.

Inscripcions: antics talleristes a partir del 12 de setembre i nous a partir del 19 de setembre.
Inici de tallers: a partir del 3 d’octubre.

Punt Multimèdia Casa del Mig

A la Casa del Mig hi trobareu fins a 12 tallers especialitzats en creació multimèdia. Els més petits poden convertir-se en petits inventors o petits programadors mentre que les persones adultes podeu iniciar-vos en la impressió 3D o en la fusteria digital i la gent gran pot fer d’un taller d’informàtica bàsica amb el nou Windows 11.

Inscripcions: a partir del 18 de juliol i fins un dia abans de l’inici del curs.
Inici de tallers: 4 d’octubre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE