Un mosso dispara a un home que s’abraona contra ell a prop de l’estació de Sants

Va passar aquest dijous a última hora de la tarda entre els carrers de Comtes de Bel·loch i Puiggarí, on la policia s'hi va acostar per una baralla

Un agent dels Mossos d’Esquadra va disparar aquest dijous a la tarda a un home que s’havia abraonat contra ell quan el policia havia acudit a un avís per una baralla al barri de Sants, a prop de l’estació de Sants. Els fets els ha avançat ‘El caso’ i els han confirmat fonts de Mossos. El succés es va produir a última hora de la tarda d’aquest dijous entre els carrers Comtes de Bel·loch i Puiggarí, a pocs metres de l’estació, quan els Mossos van acudir a la zona alertats per una baralla entre diverses persones en aquest punt. Un cop allà, un dels involucrats en la batussa s’ha abraonat contra el policia amb, segons ‘El Caso’, unes estisores de podar.

L’home va resultar ferit de bala i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) el va portar a l’hospital. Una ambulància també va traslladar a l’hospital un altre home ferit per arma blanca durant la baralla. La policia catalana ha obert una investigació per esclarir els detalls de l’actuació policial.

El 21 de novembre de 2020 succeïa un cas similar a Barcelona. Un agent de la Guàrdia Urbana disparava a un sensesostre que duia un ganivet a la mà. L’agent va disparar dues vegades i va ferir a l’abdomen l’agressor, un sensesostre, que va ser traslladat a un centre hospitalari per ser intervingut quirúrgicament.

En un vídeo difós pels mitjans de comunicació aleshores, es podia veure com un home carregava una bossa i es dirigia cap a tres agents que l’apuntaven amb una pistola, sense fer cas de l’ordre d’aturar-se. Dos dels agents retrocedien per deixar espai al sensesostre, però l’altre es mantenia immòbil. El sensesostre va seguir avançant amb el ganivet a la mà i va ser aleshores quan el van disparar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE