Pau Gonzàlez assumeix el Districte de Sants-Montjuïc mentre duri el permís de paternitat de Marc Serra

El regidor de l'Eixample i d'Educació substituirà temporalment Serra que va ser pare el passat 31 de juliol

Pau González Val | Marc Serra Solé

Pau Gonzàlez Val (Barcelona en Comú), regidor del Districte de l’Eixample i d’Educació en el govern d’Ada Colau, ha assumit temporalment la regidoria de Sants-Montjuïc i la de Participació, en substitució de Marc Serra Solé que es troba en situació de permís de paternitat pel naixement del seu fill el dia 31 de juliol.

El mateix regidor Serra ha anunciat a través de Twitter el canvi provisional al capdavant del Districte:“Comença ara una nova etapa en que concentraré esforços en cuidar del fill i la seva mare […] Tornarem amb unes quantes nits sense dormir però les piles carregades d’amor per seguir lluitant per un planeta habitable i una societat menys injusta i desigual. També pels nostres fills”.

Marc Serra ha explicat en un fil de Twitter que “el part ha estat llarg i intens, però maravellós”. El seu fill, Pau, ha nascut “amb bona salut i la mare s’està recuperant després de donar-ho tot per portar vida al món”. El regidor ha expressat el seu agraïment a les llevadores del Centre de Naixements de l’hospital Sant Joan de Déu de Martorell. “Ens hem sentit en tot moments respectats, ben assessorats i cuidats. És un orgull que un projecte pioner com aquest formi part de la sanitat pública. En necessitem més!!, ha piulat Serra.

El regidor que assumeix temporalment la gestió del Districte de Sants-Montjuïc, forma part del Consell Municipal des de finals de juliol de 2021, quan va prendre possessió del càrrec en substitució de Joan Subirats, que va renunciar per jubilació. Pau Gonzàlez és llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Pompeu Fabra. Abans de ser regidor Pau González havia estat assessor a la Regidoria de Participació que dirigeix Serra. En el mandat anterior va ser conseller tècnic del Districte d’Horta-Guinardó.

Mentre duri el permís de paternitat de Marc Serra, la regidoria de Drets de Ciutadania, de la qual també és ell és titular, l’assumirà la quarta tinenta d’Alcaldia, Laura Pérez Castaño.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE