Ràdio Hostafrancs participa en el nou sorteig de Nadal ‘La Dooble’ de Loteries de Catalunya

Les participacions amb el número 𝟭𝟬𝟭𝟵𝟲 ja estan a la venda al web, a l'app i a tots els punts de venda comercials de Loteries de la Generalitat. El sorteig es farà el dia 20 de desembre

Ràdio Hostafrancs ha posat a la venda bitllets de la nova loteria La Dooble, el nou sorteig de Nadal que ha creat Loteries de Catalunya i que està pensat específicament per a entitats sense ànim de lucre. El sorteig es farà el dia 20 de desembre de 2022 i ofereix dues possibilitats de premi: un premi individual que pot ser de fins a 1.000.000 d’euros i un premi col·lectiu que poden obtenir totes les persones que comprin el número de l’entitat. El número que juga Ràdio Hostafrancs és el 10196 i les participacions tenen el preu de 4 euros + 1 euro de donatiu per contribuir a la tasca comunitària que fa el nostre mitjà de comunicació.

Les participacions de La Dooble de Ràdio Hostafrancs amb el número 10196 ja es poden comprar al web i a l’app de Loteries de Catalunya i als diferents punts de venda presencials de la xarxa comercial de l’Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat.

Quan facin la compra en línia o a un punt de venda de Loteries de Catalunya, els participants rebran un bitllet com aquest…

A partir del mes de setembre, també es podran comprar físicament bitllets de La Dooble de Ràdio Hostafrancs a alguns establiments de l’eix comercial Creu Coberta.

Com funciona La Dooble?

A cada bitllet hi ha dos números, un d’aleatori i de set xifres que és únic per a cada participació i un altre número de cinc xifres, que en el cas de les participacions de Ràdio Hostafrancs és el 10196. Com que hi ha dos números a cada bitllet, el dia 20 de desembre es faran dos sortejos.

PRIMER SORTEIG – PREMIS INDIVIDUALS
Amb el número de set xifres, cada participant tindrà l’opció de guanyar un premi individual que pot ser de fins a 1.000.000 €. Tots els bitllets que s’hagin venut entren el en sorteig, de manera que cap premi quedarà desert.

Per als números individuals de set xifres s’adjudiquen els premis següents:

SEGON SORTEIG – PREMIS COL·LECTIUS
Es fan dues seleccions de números aleatoris:

  • Premi de les terminacions. Se seleccionen aleatòriament tres números d’entre el 00 i el 99, i obtenen premi tots aquells bitllets en què el número de cinc xifres finalitzi en alguna d’aquestes terminacions.

  • Premi del reintegrament. Se selecciona aleatòriament un número d’entre el 0 i el 9, i obtenen premi tots aquells bitllets en què el número de cinc xifres finalitzi en aquest dígit. Import del premi: 4 €

El valor del premi col·lectiu es calcula dividint la bossa de premis (que depèn de les vendes totals) entre la quantitat de bitllets guanyadors, i es dona a conèixer després del sorteig. Aquesta bossa de premis es reparteix de manera proporcional entre tots els bitllets que guanyin.

Loteria solidària i de suport al teixit associatiu

Amb el nou joc de La Dooble, Loteries de Catalunya facilita a les entitats sense ànim de lucre la gestió de participacions i a més els ofereix l’oportunitat de guanyar premis que ajudin a mantenir l’activitat social, cultural, esportiva o cívica que realitzen aquestes associacions. Les entitats col·laboradores opten a premis per vendre participacions de La Dooble. Una entitat obtindrà un premi de 30.000 euros, tres entitats obtindran premis de 20.000 euros cadascuna, i deu entitats guanyaran premis de 10.000 euros cadascuna.

Tots els beneficis de La Dooble es destinaran a programes socials a Catalunya. Pel que fa als donatius a Ràdio Hostafrancs procedents de la venda de bitllets del número 10196, es destinaran al projecte educatiu que l’emissora comunitària d’Hostafrancs posarà en marxa en els propers mesos en col·laboració amb l’Escola Francesc Macià.

ENLLAÇ AL WEB OFICIAL DE LOTERIES DE CATALUNYA PER COMPRAR EL 10196Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE