▶ JORDI LUENGO
“Cada cop més famílies demanen l’escola pública, perquè veuen que és de qualitat”

Entrevista a qui ha dirigit l'escola Francesc Macià durant els darrers sis anys i ara s'incorpora a l'àrea de coordinació territorial del Consorci d'Educació de Barcelona

ENTREVISTES
ENTREVISTES
“Cada cop més famílies demanen l'escola pública, perquè veuen que és de qualitat”
/
Foto: Ràdio Hostafrancs

ÀUDIO | ESCOLTA L’ENTREVISTA

play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

Jordi Luengo, qui durant sis anys ha dirigit l’escola Francesc Macià de la plaça d’Espanya forma part, des d’aquest 1 de setembre, de l’Area d’Educació i Territori del Consorci d’Educació de Barcelona. Des de l’organisme que ha d’atendre les necessitats de cada centre a cadascun dels districtes de la ciutat, Luengo té la intenció de portar al consorci la mirada i els projectes educatius de directors i directores d’escoles, com ell mateix ha estat fins a aquest estiu.

Aquest 31 d’agost, en el seu darrer dia com a director de l’escola de la plaça d’Espanya, Jordi Luengo ha parlat amb Ràdio Hostafrancs. Després de sis anys dirigint l’escola hostafranquina, Luengo constata que tant al barri, com al Districte i al conjunt de la ciutat la tendència és a un augment de la demanda d’escola pública per part de les famílies, “Ja fa un parell d’anys que la demanda d’escola pública està superant a la l’escola concertada”, remarca.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE