‘Coneix el barri’, el concurs de Ràdio Hostafrancs per la festa major

Dissabte 1 d'octubre, a les 11.30 h, quatre concursants respondran preguntes sobre el barri i jugaran per guanyar compres gratis a les botigues de Creu Coberta

Ràdio Hostafrancs posa en marxa el concurs ‘Coneix el barri’, un joc de preguntes i respostes que es farà el proper dia 1 d’octubre, a les 11.30 h, dins del programa de la festa major del barri. Quatre concursants podran demostrar els seus coneixements sobre fets i llocs d’Hostafrancs i ho faran responent preguntes tipus Trivial. El concursant que més respostes encerti guanyarà 150 € en vals de compra a botigues de l’eix comercial Creu Coberta. La persona que quedi en segona posició obtindrà vals de compra per valor de 50 €. ‘Coneix el barri’ compta amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants Creu Coberta. El concurs es farà cara al públic a l’escenari de la Fira Medieval de Creu Coberta i tindrà com a presentador Albert Torras.

A banda dels tiquets de compra per al guanyador i per al finalista, els quatre concursants rebran, pel simple fet de participar, el regal de dos bitllets de la nova loteria de Nadal de Loteries de Catalunya, La Dooble, amb el número que juga Ràdio Hostafrancs, el 10.196.

Com participar?

Les persones que vulguin participar en el concurs ‘Coneix el barri‘, poden sol·licitar-ho fins al dia 28 de setembre enviant un missatge a Ràdio Hostafrancs per qualsevol d’aquestes dues vies:

  • Missatge de WhatsApp amb la paraula CONCURS al número de Ràdio Hostafrancs: 933 930 168
  • Missatge de correu electrònic a l’adreça info@radiohostafrancs.cat. Cal que poseu la paraula CONCURS en l’assumpte del missatge i que ens indiqueu el vostre nom, cognoms i telèfon de contacte.

El dia 29 de setembre, Ràdio Hostafrancs farà un sorteig per escollir, entre totes les sol·licituds, les quatre persones que concursaran dissabte dia 1.

Com funciona el concurs?

La mecànica del joc és senzilla. En la primera part els quatre concursants hauran de respondre una tanda de cinc preguntes. Les preguntes estaran dins de sobres que els concursants triaran a l’atzar i cada pregunta tindrà un valor diferent en punts. Al final de la tanda de preguntes, els dos concursants que hagin obtingut la xifra més alta de punts passaran a la final.

En la segona part, els dos finalistes respondran quatre preguntes més. Finalment tindrem un guanyador que aconseguirà els 150 euros en vals de compra a botigues de l’eix comercial del barri i un finalista que s’emportarà l’equivalent a 50 euros.

El concurs tindrà lloc dissabte 1 d’octubre a les 11.30 h, serà retransmès en directe, des del carrer de la Creu Coberta, a través de Ràdio Hostafrancs.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE