Aquesta tardor entra en funcionament la nova contracta de neteja

Nous contenidors, nous vehicles elèctrics i avaluació periòdica del servei per part del veïnat. En aquesta part de la ciutat el servei es va adjudicar a l'empresa lleidatana CLD grup Sorigué

NOTÍCIES
NOTÍCIES
Aquesta tardor entra en funcionament la nova contracta de neteja
/

ÀUDIO | ESCOLTA LA NOTÍCIA

play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

El dia a dia d’Hostafrancs i de la resta de barris de l’oest de la ciutat estarà marcat aquesta tardor per l’entrada en funcionament de la nova contracta de neteja. El nou sistema, que ja funciona des de la primavera passada a Ciutat Vella, l’Eixample, Gràcia, Sant Andreu, Sant Martí i a les platges de la ciutat, suposa una inversió de 300 milions d’euros del pressupost municipal, el que representa el 10% de tots els diners que gasta l’Ajuntament en un any. És per tant, la partida econòmica més important. El nou sistema introdueix, per primera vegada, la participació veïnal. Hi haurà reunions periòdiques on la ciutadania podrà avaluar el servei i apuntar necessitats.

Per primera vegada s’unifiquen en el mateix servei la neteja urbana i la neteja de parcs i jardins. Els nous contenidors són més baixos, per reduir-ne l’accidentalitat, estan preparats per ser intel·ligents i al contenidor groc també s’hi pot llençar plàstic i metall. També es renova la flota de vehicles. El 66% seran elèctrics, de manera que seran silenciosos.

La nova contracta tindrà vigència fins a l’any 2030 i en aquest cas, la ciutat s’ha repartit en quatre zones que s’han adjudicat a quatre empreses diferents. La zona oest: Sants-Montjuïc, les Corts i Sarrià-Sant Gervasi s’ha assignat a l’empresa lleidatana CLD Grup SoriguéDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE