▶ CONVERSES DEL MEETING POINT
Estadístiques sobre delictes, problemes de la neteja urbana i nou curs escolar

Tertúlia amb Pepe Pérez Calvo (ERC Sants-Montjuïc) i Conxita Pérez (AV Hostafrancs)

CONVERSES DEL MEETING POINT
CONVERSES DEL MEETING POINT
Estadístiques sobre delictes, problemes de la neteja urbana i nou curs escolar
/

ÀUDIO | ESCOLTA EL PODCAST

play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

Les dades sobre delictes comesos durant aquest estiu a Barcelona, amb una reducció del 12% en comparació a 2019; la situació de la neteja urbana i la implantació de la nova contracta, i el mapa escolar del barri d’Hostafrancs. Són els assumptes en la tertúlia d’aquesta setmana a Ràdio Hostafrancs, amb Pepe Pérez Calvo, conseller-portaveu del grup d’Esquerra Republicana de Catalunya al Districte de Sants-Montjuïc i Conxita Pérez, vocal de l’Associació de Veïns d’Hostafrancs i vicepresidenta del Consell de Prevenció, Seguretat i Convivència del Districte de Sants-Montjuïc.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE