El Sindicat de Llogateres interromp la ministra Raquel Sánchez per exigir la regulació de preus

Un grup d'activistes ha protestat durant l'acte de presentació de l'avantprojecte de reforma de l'estació de Sants i entorns

Vídeo de betevé

Una activista del Sindicat de Llogateres ha iterromput la ministra de Transports, Raquel Sánchez, quan intervenia en l’acte de presentació de l’avantprojecte de reforma de l’estació de Sants i entorns, aquest divendres 16 de setembre. Protestava per l’alça dels preus dels lloguers i exigia al govern espanyol que reguli els preus. Un grup de manifestants han intentat entrar a la carpa on s’ha fet l’acte i cridaven “Reguleu els lloguers!”. Els agents de seguretat els han expulsat.

Des del faristol de l’acte, la ministra ha dit que personalment respecta “manifestacions legítimes” com aquesta i que el Govern espanyol és conscient de l’”emergència habitacional”. Ha assegurat que l’executiu està treballant per posar-hi fi.

Precisament aquest divendres, s’ha sabut que els preus dels lloguers a la ciutat de Barcelona s’han incrementat un 10 % el segon trimestre del 2022 en comparació amb el mateix període del 2021.

En un comunicat que el Sindicat ha fet a posteriori, els activistes denuncien que “les economies domèstiques estan cada vegada més ofegades i els preus del lloguer pugen més que mai.” Es queixen que “la Llei de Vivenda Estatal fa mesos que està encallada davant la negativa del govern per regular els lloguers i parar els desnonaments”. Per això, demanen que “s’aprovi immediatament un decret d’urgència que reguli els lloguers i acabi amb les pujades de preu.”

Un cop ha finalitzat l’acte, la ministra s’ha acostat als activistes i hi ha parlat durant una bona estona. Raquel Sánchez ha escoltat les demandes del Sindicat de Llogateres de la veu d’una de les portaveus, Carme Alcarazo.

Activistes del Sindicat de Llogateres protesten davant la carpa on intervé la ministra de Transports, Raquel Sánchez | Foto: Ràdio Hostafrancs


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE