La ‘magraneta’, la beguda de la Festa Major d’Hostafrancs

Una iniciativa de l'Esbart Ciutat Comtal que aspira a convertir-se en la “beguda oficial” del barri

NOTÍCIES
NOTÍCIES
La 'magraneta', la beguda de la Festa Major d'Hostafrancs
/

ÀUDIO | ESCOLTA LA NOTÍCIA

play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

És tendència dels darrers temps que les festes majors més populars de Catalunya tinguin la seva pròpia beguda i Hostafrancs s’ha afegit al corrent. Per iniciativa dels dansaires de l’Esbart Ciutat Comtal ha aparegut la ‘magraneta’, una beguda a base de suc de magrana, amb el toc sòlid d’uns quants grans de magrana i la companyia festiva d’un raig de ginebra, de cava, o potser d’altres acompanyaments. De fet, una de les impulsores d’aquesta nova beguda, l’Alba Morella, va deixar obertes les possibilitats de combinacions.

La presentació en societat de la magraneta es va fer durant l’acte en el qual es van donar a conèixer el cartell i el programa de la Festa Major d’Hostafrancs. En acabar l’acte el públic, responsables del Districte i representants de diversos grups municipals van tenir ocasió de tastar l’invent líquid que aspira a ser la “beguda oficial” de la Festa Major d’Hostafrancs però que, sobretot, podria convertir-se en nova tradició del barri.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE