Un cartell d’estil Modernista per a la Festa Major d’Hostafrancs 2022

El disseny de la il·lustradora gironina Judit Crehuet ha guanyat el concurs d'enguany

NOTÍCIES
NOTÍCIES
Un cartell d'estil Modernista per a la Festa Major d'Hostafrancs 2022
/

ÀUDIO | ESCOLTA LA NOTÍCIA

play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

D’esquerra a dreta: Neus Munté, presidenta del Consell de Districte; Laura Pérez, quarta tinenta d’Alcaldia; Judit Crehuet, dissenyadora del cartell, i Josep Espín, president de la Federació d’Hostafrancs | Foto: Ràdio Hostafrancs

La imatge que fa de carta de presentació del programa de la Festa Major d’Hostafrancs d’enguany l’ha creat la il·lustradora gironina i col·laboradora d‘El Jueves, Judit Crehuet. Ella ha estat la guanyadora del 19è concurs de cartells. El jurat va decidir abans de les vacances d’estiu però, com sempre, el secret s’ha guardat fins aquest dilluns 19 de setembre, quan s’ha fet la seva presentació pública.

Crehuet ha optat per l’estil modernista d’Alfons Mucha perquè ho troba molt propi de Barcelona. Al centre de la composició hi ha situat el Sant Àngel Custodi, patró d’Hostafrancs, envoltat d’elements típics del barri com la magrana, el campanar de la parròquia o el Ball de Rams, tot plegat cobert per la coberta clarament reconeixible del Mercat d’Hostafrancs. Les 17 obres presentades a aquest concurs es podran veure exposades a l’aparador del Casinet d’Hostafrancs del 27 de setembre al 9 d’octubre.

 Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE