Hostafrancs recupera la Festa Major al 100%, després dels dos anys de pandèmia

Més de 60 activitats desplegats en multiplicitat d'espais entre el 30 de setembre i el 8 d'octubre

NOTÍCIES
NOTÍCIES
Hostafrancs recupera la Festa Major al 100%, després dels dos anys de pandèmia
/

ÀUDIO | ESCOLTA LA NOTÍCIA

play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

La Festa Major d’Hostafrancs que arrencarà amb el pregó de la mestra Mercè Velilla divendres 30 de setembre serà la que fa número 163 des que, fa mes d’un segle i mig, aquest tros de la ciutat de Barcelona va començar a tenir vida i consciència de barri i a celebrar la seva festa popular. Serà també la primera festa major totalment lliure de restriccions des de la irrupció de la pandèmia l’any 2020. Més de 60 activitats organitzades per una trentena d’entitats del barri d’Hostafrancs que han recuperat -aquest any sí- tota la seva capacitat de desplegar espectacle, cultura, jocs, tradició i solidaritat.

En l’acte de presentació el president de la Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs, Josep Espin, va fer una crida a tots els polítics municipals, els d’ara i els que es presentin a les eleccions municipals de l’any que ve. Els va demanar compromís amb les festes majors dels barris de Barcelona.

L’acte de presentació de la festa major d’Hostafrancs, dilluns 19 de setembre, va comptar amb la participació de la regidora presidenta del Consell de Districte de Sants-Montjuïc, Neus Munté, i amb la quarta tinenta d’Alcaldia, Laura Pérez, que en el mandat passat era la regidora del Districte i que ara actuava en substitució del regidor Marc Serra que està acabant el seu permís de paternitat.

Enguany la Festa Major d’Hostafrancs recupera totes les activitats i els espais al 100%, començant per la Fira Medieval, el Ball de Rams i la Fira de la Magrana, el primer cap de setmana, 1 i 2 d’octubre. Dissabte dia 1 al vespre, i a l’església de l’Àngel Custodi, l’Orfeó Atlàntida serà novament l’amfitrió de la Trobada de Cant Coral. La d’enguany serà XVI edició i participarà com a convidada la Coral Ars Nova de Martorell.

Tornen també la ja tradicional Tapa Solidària de Canpedró, les caminades solidàries amb la sordceguesa i la diabetis, els tornejos esportius i els dinars populars, entre d’altres activitats. Pel que fa a la música, oferta variada per a tots els gustos: havaneres amb el grup Montjuïc, rumba catalana amb en Joan dels Manolos, el cantautor ebrenc Miquel del Roig, habitual ja a la Festa Major d’Hostafrancs i el so del jazz i el swing amb Maria Esteban Trio, en l’arrencada d’un nou cicle de concerts de tots els estils organitzat per l’Orfeó Atlàntida, amb el nom de Vespres Musicals Atlàntida. Com a final de festa, dissabte 8 d’octubre, un retorn molt esperat: després de dos anys d’absència l’Orquestra Di-Versiones tornarà a convertir el carrer de Vilardell en punt més divertit de Barcelona en el mes d’octubre.

Coneix el barri, un joc de Ràdio Hostafrancs

Una de les novetats d’enguany serà el concurs ‘Coneix el barri’, de Ràdio Hostafrancs. Es tracta d’un joc de preguntes i respostes sobre el barri d’Hostafrancs. Hi col·labora l’Associació de Comerciants Creu Coberta. El concursant que quedi en primer lloc tindrà 150 euros de compra gratis als establiments de l’eix Creu Coberta, entre d’altres obsequis. La persona que quedi com a finalista, guanyarà 50 euros de compra gratis. Les inscripcions per participar com a concusant es reben per correu electrònic a info@radiohostafrancs.cat o per WhatsAppa al 933 930 168.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE