Ràdio Hostafrancs participa a Ràdio Associa’t amb altres 9 emissores comunitàries de Barcelona

Dissabte 24, dia de la Mercè, de 10 a 12 h, emissió en directe des de l'estudi de Ràdio Rambles, en un programa compartit amb Ona de Sants-Montjuïc

Ràdio Hostafrancs participa aquest any, per primer cop, en el projecte Ràdio Associa’t, una coproducció de diferents ràdios comunitàries i associatives de la ciutat de Barcelona que té com a objectiu fer ràdio en directe i al carrer durant les Festes de la Mercè. Es tracta d’una iniciativa impulsada pel Consell d’Associacions de Barcelona i la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona amb la finalitat d’actuar com altaveu de l’activitat associativa de la ciutat. Ràdio Associa’t servirà per que les emissores comunitàries comparteixin diferents continguts i formes de fer ràdio al llarg de tot el cap de setmana de la Festa Major de Barcelona, dissabte 24 i diumenge 25 de setembre.

Una desena d’emissores comunitàries i associatives de Barcelona participaran en aquesta marató radiofònica que s’emetrà en directe des de dos espais diferents: Ràdio Rambles, emissora ubicada a un antic quiosc d’ocells de la Rambla, i al casal d’entitats Mas Guinardó. En concret, Ràdio Hostafrancs, conjuntament amb Ona de Sants-Montjuïc s’encarregaran de l’emissió des de la Rambla entre les 10 h i les 12 hores de dissabte 24, diada de la Mercè.

La programació d’aquesta edició de Ràdio Associa’t es distribueix de la manera següent:

Dissabte 24 de setembre

A Ràdio Rambles
de 10 a 12 h amb Ràdio Hostafrancs i Ona de Sants-Montjuïc
de 16 a 18 h amb Hijxs de Boomers (Ràdio Ciutat Vella)
de 18 a 20 h amb Sons de Festes (Ràdio Rambles) i Somos Fedelatina.

Al Mas Guinardó
de 12 a 13 h amb Boca Ràdio.
de 13 a 14 h amb Ràdio Tudanzas.

Diumenge 25 de setembre

A Ràdio Rambles
de 10 a 12 h amb Ràdio Ciutat Vella.
de 12 a 14 h amb Ràdio Farró.
de 16 a 18 h amb Ràdio Hangar.
de 18 a 20 h amb Ràdio Ciutat Vella.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE