FESTA MAJOR D'HOSTAFRANCS
Programació especial de Ràdio Hostafrancs amb motiu de la Festa Major

Divendres 30, a les 20 h: el pregó de Mercè Velilla en directe | Dissabte 1, a partir de les 10 h: emissió en directe des del carrer de la Creu Coberta

Aquest divendres 30 de setembre, a partir de les 20 h, Ràdio Hostafrancs emetrà en directe, des del Saló de Plens de la seu del Districte de Sants Montjuïc el pregó de la Festa Major d’Hostafrancs. Mercè Velilla, mestra de l’escola Joan Pelegrí i exdirectora general de la Fundació Cultural Hostafrancs serà l’encarregada d’obrir formalment la Festa Major 2022, la primera que es podrà fer sense restriccions des de l’esclat de la pandèmia. L’acte serà presidit per la quarta tinenta d’Alcaldia, Laura Pérez. El president de l’Associació de Veïns d’Hostafrancs,  Josep Ortiz, farà la presentació de la pregonera. Al final del pregó hi actuarà el Cor Jove de l’Orfeó Atlàntida.

PROGRAMACIÓ ESPECIAL DE FESTA MAJOR

Amb motiu de l’inici de la Festa Major, Ràdio Hostafrancs oferirà una programació especial aquest dissabte 1 d’octubre. A les 10 h del matí, des del carrer de la Creu Coberta, Sara Barrera, Carles Massip i Dídac Boza realitzaran una emissió en directe per la qual passaran alguns representants del teixit associatiu i de les entitats del barri: la directora de la Fundació Canpedró, Teresa Villoro; el rector de la parròquia del Sant Àngel Custodi, Fernando Acosta, el president de l’Associació de Comerciants Creu Coberta, Lluís Llanas; el president de l’Associació de Veïns, Josep Ortiz, i el president de la Federació d’Hostafrancs, Josep Espín, entre d’altres.

‘Coneix el barri’ el concurs de Ràdio Hostafrancs

El programa especial en directe inclourà, a les 11.30 h el concurs ‘Coneix el barri‘, un joc que ha creat Ràdio Hostafrancs per a la Festa Major en què els participants podran guanyar fins a 150 euros de compra gratis en establiments de l’eix comercial Creu Coberta-Gran Via, responent preguntes sobre el barri. El concurs serà presentat per Albert Torras, comptarà amb l’actuació del cantant Jordi Jardí i es fa gràcies a la col·laboració de l’Associació de Comerciants Creu Coberta.

Inauguració de la Fira Medieval

A les 12 del migdia es retransmetrà en directe l’acte d’inauguració de la 16a Fira Medieval de Creu Coberta, organitzada per l’eix comercial i que coincideix amb el primer cap de setmana de la Festa Major d’Hostafrancs.

Memòria local de l’1 d’octubre

L’especial Festa Major de Ràdio Hostafrancs s’allargarà fins a les 14 h, i inclourà el record del que es va viure a Hostafrancs el dia 1 d’octubre de 2017, el dia del referèndum en el qual, tot i les dificultats, una gran majoria de la ciutadania hostafranquina va votar al Casinet d’Hostafrancs i als altres punts de votació habilitats.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE