FESTA MAJOR D'HOSTAFRANCS
Mercè Velilla reivindica els educadors i els joves en el seu pregó de Festa Major

L'educadora arrenca una gran ovació del public en alertar sobre el risc de “blanquejar el feixisme donant veu als seus representants”

ESPECIALS
ESPECIALS
Mercè Velilla reivindica els educadors i els joves en el seu pregó de Festa Major
/
Mercè Velilla, fent el pregó de la Festa Major d’Hostafrancs 2022 | Foto: Districte de Sants-Montjuïc

ÀUDIO | Retransmissió en directe de Ràdio Hostafrancs de l’acte del pregó

play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Pregó de la Festa Major d'Hostafrancs 2022
volume_down
volume_up
volume_off

ÀUDIO | Notícia resum del pregó de Mercè Velilla

play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

Un saló de plens de l’Alcaldia d’Hostafrancs ple de gom a gom va escoltar el pregó de Festa Major de Mercè Velilla. La mestra de l’escola Joan Pelegrí, vinculada a aquesta institució i al barri des que n’era alumna, va donar l’entrada a la Festa Major d’Hostafrancs 2022, reivindicant el paper dels professionals de l’educació i els valors positius dels joves, sobre els quals -va dir- sovint es tendeix a generalitzar quan hi ha comportaments qüestionables. “Mai com ara a les escoles i especialment als instituts s’havia pogut parlar tant i tan reflexivament de temes com la immigració, l’ecologia, el racisme, la diversitat sexual, la defensa dels drets de les dones. Us puc assegurar que la immensa majoria del jovent mostra una sensibilitat extrema per aquests temes”, va afirmar.

Velilla va reclamar que es doni cofinança i oportunitats al jovent per evitar que l’extrema dreta intenti aprofitar-se’n. La pregonera va arrencar una gran ovació quan va alertar sobre els risc de “blanquejar el feixisme donant veu als seus representants”.

En el seu pregó Mercè Velilla va posar en valor la feina que fan les entitats amb les quals ha tingut l’ocasió de col·laborar i relacionar-se durant tota la seva trajectòria com a mestra del barri i com a directora general de la Fundació Cultural Hostafrancs durant una dècada. Va esmentar, entre d’altres, la Federació d’Hostafrancs, l’Associació de Veïns d’Hostafrancs, l’Associació de Comerciants Creu Coberta, l’Orfeó Atlàntida, el grup de teatre ‘No Sabem On Anem’ i les ràdios del barri Ràdio Hostafrancs i Sants3Ràdio.

L’acte va estar presidit per la tinenta d’alcalida Laura Pérez, i va comptar amb la participació del president de l’Associació de Veïns d’Hostafrancs, Josep Ortiz i del conseller de barri d’Hostafrancs, Jaume Gaixas. Després del pregó, el Cor Jove de l’Orfeó Atlàntida va oferir un petit concert.

Foto: Associació de Comerciants Creu Coberta
La tinent d’Alcaldia, Laura Pérez amb el president de l’Associació de Veïns d’Hostafrancs, Josep Ortiz | Foto: Associació de Comerciants Creu Coberta
Foto: Associació de Comerciants Creu Coberta
El Cor Jove de l’Orfeó Atlàntida, va fer un petit concert per cloure l’acte del Pregó de la Festa Major d’Hostafrancs 2022 | Foto: Districte de Sants-Montjuïc
El saló d’actes del Districte, ple de gom a gom, en l’acte del Pregó de la Festa Major d’Hostafrancs 2022 | Foto: Districte de Sants-Montjuïc


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE