▶ ANNA CUATRECASAS
“Tindrem nou repertori i farem més coses conjuntes entre el cor gran, el cor jove i els petits”

La presidenta de l'Orfeó Atlàntida explica a Ràdio Hostafrancs la nova etapa que enceta l'entitat

ENTREVISTES
ENTREVISTES
“Tindrem nou repertori i farem més coses conjuntes entre el cor gran, el cor jove i els petits”
/

ÀUDIO | ESCOLTA EL PODCAST

play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs
volume_down
volume_up
volume_off

L’Orfeó Atlàntida inicia aquesta tardor una nova etapa, amb un nou director musical i una nova junta presidida per Anna Cuatrecasas. El nou director és Rodrigo Cob, de 28 anys, però amb una intensa formació musical i llarga trajectòria en el món coral tot i la seva joventut. Cob és cantaire de l’Orfeó Català i amb ell com a director l’Orfeó Atlàntida obre una nova etapa després de més de 17 anys sota la direcció de Milen P. Panayótov, que ara és director honorífic de l’entitat. En aquesta entrevista, Anna Cuatrecasas, explica a Ràdio Hostafrancs les claus de la nova etapa d’una entitat que comença a pensar ja en l’any 2026, quan commemorarà el seu centenari.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE