Els Premis Nacionals President Lluís Companys, en directe a Ràdio Hostafrancs

Divendres 21 d'octubre, a les 19 h. Des de l'escola Jacint Verdaguer del Poble-sec

Mossèn Enric Subirà, Carme Junyent i Oriol Vergès, guardonats amb els Premis Nacionals President Lluís Companys

Aquest divendres 21 d’octubre, a partir de les 19 h, Ràdio Hostafrancs retransmetrà en directe des de la sala d’actes de l’Escola Jacint Verdaguer (c. Lleida, 32) l’acte de lliurament dels XXVII Premis Nacionals President Lluís Companys. Els guardons els concedeix cada any Esquerra Republicana de Catalunya de Sants-Montjuïc a persones, associacions i col·lectius compromesos amb la societat, la llengua i la nació catalanes. Els premiats d’enguany són Enric Subirà i Blasi, que va ser rector durant molts anys de la parròquia de Sant Medir (la Bordeta); Carme Junyent i Figueras, professora de lingüística a la Universitat de Barcelona; Oriol Vergés i Mundó, mestre i escriptor de literatura infantil, i l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC).

L’acte d’entrega de premis comptarà amb la participació de la consellera de Cultura de la Generalitat, Natàlia Garriga; el vicesecretari general de prospectiva i Agenda 2030 d’Esquerra Republicana, Raül Romeva; la regidora de l’Ajuntament de Barcelona, Elisenda Alamany i el secretari de Comunicació i Mitjans de la Generalitat, Oriol Duran. També hi haurà les actuacions de l’entitat hostafranquina Esbart Ciutat Comtal i de la formació coral El Cor Canta.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE