▶ PARTICIPACIÓ CIUTADANA
Les queixes pel bar Obvio, els sorolls de la plaça del Sol i els contenidors, a l’Audiència Pública

Resum de la sessió del 3 de novembre amb preguntes del veïnat d'Hostafrancs i respostes del regidor Marc Serra

NOTÍCIES
NOTÍCIES
Les queixes pel bar Obvio, els sorolls de la plaça del Sol i els contenidors, a l'Audiència Pública
/

 

ÀUDIO | ESCOLTA EL PODCAST

play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

En aquest podcast podeu escoltar un resum de l’Audiència Pública del Districte de Sants Montjuïc que es va celebrar dijous 3 de novembre passat. Diversos veïns d’Hostafrancs van plantejar qüestions al regidor del Districte, Marc Serra, sobre alguns problemes que afecten el barri. Les queixes per les baralles nocturnes i altres molèsties relacionades amb el disco bar Obvio, del carrer de la Creu Coberta; els sorolls -també de nit- dels quals es queixen els veïns de la plaça Herenni i les disfuncions amb algunes ubicacions dels nous contenidors de residus, van ser algunes de les qüestions que van plantejar veïns d’Hostafrancs i que va respondre el regidor del Districte, Marc Serra.1 comentari

  1. Hola, me gustaría saber cómo puedo enterarme de la próxima audiencia pública, porque me interesaría asistir para comentar algunas incidencias.
    Cuando lo he hecho en el 010 (mediante reclamación personal) no ha tenido ninguna repercusión, y no sabía que existiera esta posibilidad para hacer llegar más directamente dichas incidencias.
    Veo que algunos temas como el de la discoteca Obvio, que también me afecta a pesar de vivir un poco más lejos, ya se han tratado. Ojalá se pongan medidas lo antes posible.
    Gracias y un saludo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE