Hostafrancs, present en un mapa d’esmorzars de forquilla de Catalunya, Aragó, València, Andorra i Euskadi

El web Esmorzars de Forquilla, creat per Albert Molins, acumula més d'un milió de visites

El web Esmorzars de Forquilla, creat per Albert Molins, presenta un mapa amb els bars i restaurants més emblemàtics on s’ofereixen plats tradicionals i cuina casolana per al primer àpat de la jornada, el de primera hora del matí. Es tracta d’una nova eina digital que permet consultar i ubicar geogràficament els establiments de restauració on fan aquest tipus d’àpats als diferents barris de Barcelona, a l’àrea metropolitana, a la resta de Catalunya i a comunitats com l’Aragó, el País Valencià, Andorra o Euskadi. Del barri d’Hostafrancs hi apareixen dos establiments: El Rebost d’Hostafrancs (c. Béjar, 33) i el bar restaurant Arcoiris (c. Hostafrancs de Sió, 17)

El web s’elabora gràcies a la col·laboració dels mateixos bars, restaurants i consumidors que poden enviar propostes al seu responsable, Albert Molins. En la majoria dels locals es pot trobar un comentari breu fet per la persona que ha proposat el lloc. Actualment hi ha més de 750 bars i restaurants representats al mapa, que ja acumula gairebé un milió de visualitzacions totals.

Interior del restaurant ‘El Rebost d’Hostafrancs’ (c. Béjar, 33)
Entrada del bar restaurant Arco Iris (c. Hostafrancs de Sió, 17)


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE