Novembre contra la violència masclista a Hostafrancs

Dijous 24 de novembre, acte central a la seu del Districte de Sants-Montjuïc per celebrar el Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència vers les Dones

El 25 de novembre és el Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència vers les Dones. Per celebrar-ho, aquest mes de novembre les entitats i equipaments de Sants-Montjuïc han organitzat prop d’una trentena d’activitats entre les que destaca l’acte central a la seu del Districte, que tindrà lloc dijous 24 de novembre a les 18 h, al Saló de Plens. L’aforament és limitat i per aquest motiu les persones que vulguin assistir a l’acte han d’enviar un correu a dte03_personesiterritori@bcn.cat

Aquest acte de commemoració del 25N comptarà amb les actuacions musicals d’Agatha Krispies de l’Escola de música Jam Session i el rap feminista d’Aina, Mx4 i Judi. Durant l’acte es presentarà un vídeo sobre el Fanzine Jove del Poble-sec contra la violència masclista. Organitza l’acte el Circuit contra la Violència Masclista de Sants-Montjuïc amb la col·laboració del Consell de Dona, Gènere i LGTBI.

Mural artístic a l’espai d’adolescents La Clau

També l’espai d’adolescents La Clau (c. Leiva, 67) acollirà una de les activitats del Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència vers les Dones. Els dimarts del mes de novembre es prepararà un mural artístic contra les violències masclistes.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE