▶ CONVERSES DEL MEETING POINT
Comenceu a notar canvis amb el nou servei de neteja?

Tertúlia amb Josep Espín (Federació d'Hostafrancs) i José Antonio Calleja (PP Sants-Montjuïc)

CONVERSES DEL MEETING POINT
CONVERSES DEL MEETING POINT
Comenceu a notar canvis amb el nou servei de neteja?
/
Josep Espín i José Antonio Calleja | Foto: Ràdio Hostafrancs

ÀUDIO | ESCOLTA EL PODCAST

play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

A la tertúlia de Ràdio Hostafrancs seguim valorant amb representants de les entitats i de les diferents formacions polítiques el funcionament del nou sistema de neteja i recollida de residus que s’està implementant al barri i a la resta del districte. Aquesta setmana han participat a les ‘Converses del Meeting Point’ el president de la Federació d’Hostafrancs, Josep Espín, i el president del PP a Sants-Montjuïc, José Antonio Calleja. El dirigent del PP admet que el seu partit “va tard” en la designació de candidat o candidata per a les eleccions municipals que es faran el 28 de maig de 2023.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE