L’Associació de Comerciants de Creu Coberta valora en 5.000 euros el material robat al Meeting Point

Aquest dilluns l'entitat presenta la denúncia després de fer inventari de tot el que els lladres s'han endut

Un contenidor magatzem del Meeting Point, saquejat pels lladres | Foto: Associació de Comerciants Creu Coberta

Bobines elèctriques, altaveus, material electrònic, una taula de so, micròfons… El material robat als contenidors-magatzem de l’Associació de Comerciants Creu Coberta, al Meeting Point, durant la nit de divendres a dissabte té un valor de 5.000 euros, segons ha calculat l’entitat. Els lladres van forçar la porta de la tanca perimetral a la zona de contenidors i van col·locar una tela fosca al llarg de la tanca per no ser vistos mentre cometien el robatori.

Van rebentar els cadenats que protegien les portes dels contenidors i es van endur allò que van considerat de amb més valor. En aquests contenidors l’Associació de Comerciants emmagatzema material que s’utilitza a les fires de comerç al carrer per donar suport a tècnic a les diferents parades.

Després de fer recompte del material sostret durant el cap de setmana, l’Associació de Comerciants Creu Coberta presentarà denúncia a la Guàrdia Urbana aquest dilluns. Per les instal·lacions del Meeting Point l’eix comercial té una pòlissa d’assegurances que cobreix la responsabilitat civil però, en tractar-se d’un espai obert a l’aire lliure, cap companyia asseguradora ofereix una pòlissa sobre el contingut.

L’Associació de Comerciants Creu Coberta gestiona els solars ubicats a la confluència del carrer de la Diputació amb Creu Coberta, per un conveni signat amb l’Ajuntament de Barcelona, que és el propietari dels terrenys. El president de l’eix comercial, Lluís Llanas, ha destacat que en vuit anys l’espai mai no havia patit un robatori i s’ha mostrat preocupat per l’augment de la inseguretat a la zona.

Els lladres van cobrir la tanca del Meeting Point amb tela fosca, per evitar que els veiessin des de fora | Foto: Associació de Comerciants Creu Coberta
Foto: Associació de Comerciants Creu Coberta


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE