▶ EMISSIÓ SOLIDÀRIA
Ràdio Hostafrancs col·labora amb la campanya solidària de joguines de Creu Roja Joventut

Aquest dissabte 26 de novembre, de 12 a 14 h, programa especial en directe des de la seu central de l'ONG a Barcelona

ÀUDIO |
Falca de promoció de la campanya ‘Els seus drets en joc’

play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

Creu Roja Joventut ha posat en marxa la campanya ‘Els seus drets en joc’ amb l’objectiu d’aconseguir jocs i joguines noves, no sexistes i no bèl·liques que s’entregaran a principis d’any a infants en situació de vulnerabilitat atesos per l’organització. Un any més, l’ONG fa una crida a la ciutadania, a empreses i a comerços perquè hi col·laborin fent donació de joguines o aportacions econòmiques. Ràdio Hostafrancs col·labora en la difusió d’aquesta campanya i amb la realització d’un programa especial en directe que s’emetrà aquest dissabte 26 de novembre, entre les 12 i les 14 h, des de la seu central de Creu Roja a Barcelona, al carrer de Joan d’Àustria.

La campanya va arrencar el 23 d’octubre i s’allarga fins al dia de Reis. L’organització ha previst una jornada especial de recollida de joguines per aquest diumenge 27 de novembre, centralitzada al centre que té Creu Roja al carrer Bou de Sant Pere número 5. Hores abans d’aquesta jornada de recollida, Ràdio Hostafrancs realitzarà una emissió especial que comptarà amb la participació de la directora de Creu Roja Joventut a Barcelona, Helena Tudela, el vicepresident de Creu Roja Barcelona, Santi Gonzalo, així com de diversos voluntaris de l’entitat.

A la ciutat de Barcelona, la campanya es coordina amb els serveis socials de l’Ajuntament– El programa inclourà una entrevista a la tinenta d’Alcaldia de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI, Laura Pérez. L’emissió especial dedicada a la campanya ‘Els seus drets en Joc’, serà conduïda en directe per Sara Barrera i Dídac Boza. El programa es podrà seguir a través del 98.0 FM (a Hostafrancs) i a internet (https://radiohostafrancs.cat/directe).

L’objectiu que s’ha marcat Creu Roja Joventut amb aquesta campanya és aconseguir 69.000 jocs i joguines noves, no sexistes i no bèl·liques que els lliuraran a les famílies de 22.000 infants de Catalunya.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE