Talls de trànsit als carrers Sant Roc i Farell per la instal·lació del nou radar de velocitat

Està previst que les afectacions s'acabin el 28 de novembre

Les canalitzacions sota la calçada per connectar el nou radar de velocitat obliguen a tallar la circulació de vehicles a les cruïlles dels carrers de Sant Roc i del Farell amb la Gran Via de les Corts Catalanes (lateral Hostafrancs) entre el 21 i el 28 de novembre.

El carrer de Sant Roc, que és de doble sentit, es talla a la circulació dilluns 21 de novembre a partir de la Gran Via. La circulació en sentit muntanya es desvia a través de la carretera de la Bordeta o del carrer del Farell. El desviament sentit mar serà per la carretera de la Bordeta i el carrer del Moianès. Entre la carretera de la Bordeta i la Gran Via, el carrer de Sant Roc queda en atzucac, amb accés exclusiu dels vehicles d’emergència i del veïnat. Dilluns a la nit, la rasa quedarà coberta amb planxes metàl·liques per permetre el pas de vehicles durant tota la setmana, fins dilluns següent, 28 de novembre, en què el carrer tornarà a estar tallat per reposar-hi el paviment.

El carrer del Farell romandrà tallat a la circulació a partir de la Gran Via des del dimarts 22 fins al divendres 25 de novembre. El desviament de la circulació sentit muntanya serà a través de la carretera de la Bordeta o el carrer de Sant Roc.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE