El Nadal ja llueix als carrers d’Hostafrancs

L'eix Creu Coberta-Gran Via estrena disseny de l'enllumenat nadalenc i un arbre de Nadal a l'entrada de Plaça Espanya

Foto: Ràdio Hostafrancs

L’enllumenat nadalenc escollit per l’Associació de Comerciants Creu Coberta inclou aquest any elements nous com un arbre de Nadal a la confluència de Plaça Espanya amb el carrer de la Creu Coberta i alguns punts d’il·luminació especials sobre el Meeting Point, al carrer de la Diputació. El nou disseny de les cadenes de llum desplegades al llarg del carrer de la Creu Coberta i a les principals vies comercials del barri d’Hostafrancs es combina amb els lluminosos en forma de cercle que l’Associació de Comerciants va adquirir l’any passat i que es col·loquen just al costat dels establiments associats.

En el context de crisi energètica, l’Ajuntament de Barcelona, d’acord amb les patronals del comerç i la restauració, ha decidit reduir 42 hores de l’enllumenat nadalenc, passant de les 259 d’anys anteriors a 217 d’enguany (-16%). També s’ha invertit en la millora de l’eficiència dels llums led per part de tots els instal·ladors. Això es traduirà en un estalvi del 31% del consum elèctric previst en els 44 dies d’enllumenat.

Els horaris dels llums de Nadal variaran en funció dels dies, de manera que els carrers comptaran amb enllumenat nadalenc en marxa:

  • De diumenge a dijous: de 17.30 a 22 hores.
  • Divendres i dissabtes: de 17.30 a 23 hores.
  • El 31 de desembre i el 5 de gener (dies extraordinaris): de 17.30 a 1.00 hores.
  • 24 de novembre: de 18.30 hores a 24 hores.
Foto: Ràdio Hostafrancs
Foto: Ràdio Hostafrancs
Foto: Associació de Comerciants Creu Coberta
Foto: Associació de Comerciants Creu Coberta

 Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE