Marc Serra: “Cal que els homes trenquem la cadena de transmissió del masclisme entre generacions”

El Districte de Sants-Montjuïc commemora el Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència Vers les Dones

NOTÍCIES
NOTÍCIES
Marc Serra: “Cal que els homes trenquem la cadena de transmissió del masclisme entre generacions”
/

ÀUDIO |
Intervenció del regidor de Sants-Montjuïc, Marc Serra

play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

El Saló de Plens de l’Alcaldia ha estat escenari aquest dijous de l’acte institucional del Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència Vers les Dones que es commemora el 25 de novembre. El regidor del Districte de Sants-Montjuïc, Marc Serra, ha defensat la necessitat que els homes s’impliquin directament en l’eradicació de la violència masclista i “trenquin la cadena de transmissió del masclisme entre generacions”.

Serra feia la intervenció davant l’auditori majoritàriament femení que omplia el Saló de Plens, però apuntava que volia adreçar el seu missatge específicament als homes. “Cada vegada que un amic ens explica que en un context de festa ha acabat aprofitant-se d’una noia que estava afectada per l’alcohol, això és violència masclista”, ha afirmat el regidor.

L’acte ha comptat amb les actuacions musicals d’Agatha Krispies de l’Escola de música Jam Session i el rap feminista d’Aina, Mx4 i Judi. S’ha presentat un vídeo sobre el Fanzine Jove del Poble-sec contra la violència masclista. L’organització de l’acte ha anat a càrrec del Circuit contra la Violència Masclista de Sants-Montjuïc amb la col·laboració del Consell de Dona, Gènere i LGTBI.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE