Obres de reparació de la vorera al tram del carrer Rector Triadó més proper a l’estació de Sants

S'actua sobre el costat Llobregat del carrer, en un tram on el paviment està molt aixecat per les arrels dels arbres

Els serveis de manteniment del Districte de Sants-Montjuïc realtizaran en les proximes setmanes obres d’arranjament de vorera al carrer del Rector Triadó. Els treballs afecten el tram de carrer que va des del Casinet d’Hostafrancs fins al final del carrer, a tocar del carrer de Mallorca i a prop ja de l’esplanada de l’estació de Sants. En concret s’arregla la vorera del costat Llobregat que és la més perjudicada per les arrels dels arbres que hi ha al carrer Rector Triadó.

Els arbres del carrer Rector Triadó plantats per l’Ajuntament de Barcelona fa dècades tenen un volum i una densitat que originen diversos problemes en aquesta via, com foscor excessiva, presencia intensa d’insectes i deformació de les voreres pel creixement de les arrels. Per aquest motiu quan ara fa un any es va remodelar el tram de carrer que connecta Consell de Cent amb Creu Coberta, es va aprofitar la conversió en plataforma única i la priorització per a vianants per eliminar esponjar el carrer eliminant gairebé la meitat dels arbres existents.

La continuïtat de la transformació del carrer Rector Triadó en tram de carrer que connecta Consell de Cent amb el carrer Mallorca s’haurà de plantejar i debatre, en el seu cas, durant el proper mandat municipal.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE