Fòrum de Ràdio Hostafrancs

 

BÚSTIA DE VEU DE RÀDIO HOSTAFRANCS
Els veïns opinen

Gravació de l’11 de setembre de 2019 | Carme

 

  • CRISTINA 21 de Setembre de 2019 - 22:03“Hostafrancs va viure la revolució industrial i ara viu la revolució comercial”És una pena que desapareixi la botiga Siscart, jo sempre que havia de fer un regal alguna cosa hi trobava i a més a més calitat i bon preu. I l'atenció genial.
  • Joan 6 de Setembre de 2019 - 16:47L’AV Hostafrancs demana al Districte que actuï per millorar la convivència a la plaça Herennimolt brut per part de la associació de demandar enmig d’una negociació, jo tinc una planta baixa i m’he negat a firmar, les coses primer es parlen i després sactua amb conseqüència. Molt queixar-se del soroll, però la asociacio no diu res del jovent que està als bancs a un metre del parc dels infants fumant porros i ingerint alcohol mentre els meus fills juguen al parc.
  • Diego 6 de Setembre de 2019 - 0:47L’AV Hostafrancs demana al Districte que actuï per millorar la convivència a la plaça HerenniNo es qüestió de racisme, es qüestió d’educació, visc al carrer Miquel Bleach i la plaça te el mateix problema des de fa 40 anys que jo recordi. Feu una mica d’autocritica i no tireu per lo fàcil que es dir que la gent es racista. Pot ser SI que feu soroll i aquest es el problema. Res mes.
  • Joan valenti 6 de Setembre de 2019 - 0:45L’AV Hostafrancs demana al Districte que actuï per millorar la convivència a la plaça HerenniA referencia al comentari de que no hi ha racisme, os faré memòria de dos casos. El primer és que es va celebrar una consulta popular, a cual al bot era secret, la consulta era per sàpiguer com els veïns volien que fos la plaça hereni després de la remodelació, hi el resultat de la consulta va ser que el barri volia la plaça sense gitanos.... El segon, va ser una publicació a la revista del barri, on es comentava que desde que els gitanos no treballaven havia ploriferat els sorolls hi mala convivència ala plaça hereni. Si això no és racisme ja m'explicareu que es...
  • José valenti 6 de Setembre de 2019 - 0:43L’AV Hostafrancs demana al Districte que actuï per millorar la convivència a la plaça HerenniEs parla molt d'empatia, de posar-hi voluntat, que tots tenim dret a gaudir d'aquest espai, que si tots fiquem de la nostra voluntat gaudiriem tots... Però en el moment que fem una taula de mediació, per arreglar aquest assumpte, amb bona cara hi simpatia sense dir res molts dels que estaban d'acord amb reunir-se amb nosaltres hi parlar, van anar, hi ala muda ens fiquen una denuncia.... "Vaja una gran manera de volguer mediar"
  • Anonim 4 de Setembre de 2019 - 18:17L’AV Hostafrancs demana al Districte que actuï per millorar la convivència a la plaça HerenniSoc d’hostafrancs de sempre i paia i si que es veritat que feu una mica de soroll aixo ja ho sabeu vosaltres ehhh! Pero sempre hem conviscut perfectament a la plaça del sol paios I gitanos tota la vida. A l’estiu ja se sap tothom fa mes soroll. Els paios de tota la vida d’hostafrancs de racistes res. Estimem molt als nostres gitanos
  • Josep 4 de Setembre de 2019 - 0:21L’AV Hostafrancs demana al Districte que actuï per millorar la convivència a la plaça HerenniDesprés de llegir moltes de les publicacions fetes, la més adient, correcta i clara, ha estat la de la Núria, què segons el seu criteri, (per mi molt encertat) el problema en questió, deixaria de ser problema, per la qual cosa, jo penso com la Núria què tothom posi una mica de la seva part per a què les coses no surtin més de mare, repectem-nos uns als altres i què la pau imperi entre tots.
  • Núria 3 de Setembre de 2019 - 20:52L’AV Hostafrancs demana al Districte que actuï per millorar la convivència a la plaça HerenniTot podria ser més fàcil amb una mica de voluntat per part de tothom. Els que gaudeixen de la plaça tenen tot el dret a fer-ho i els que viuen a la plaça tenen tot el dret a descansar a les nits o poder estar a casa seva sense un excessiu soroll que els impedeixi sentir música o escoltar la tele. No crec que a la plaça Herenni hi hagi cap problema de racisme, només cal una mica d'empatia. Que tothom es posi una mica en la pell de l'altre i ja veureu com milloren les coses.
  • Tony González 3 de Setembre de 2019 - 20:38L’AV Hostafrancs demana al Districte que actuï per millorar la convivència a la plaça HerenniEs inadmisible permetre que es digui en un article que el col·lectiu gitano fa un ús intensiu d'un espai públic. Aquest comentari es un comentari amb clars síntomas de racisme. Una vergonya per part de la persona que ha escrit l'article.
  • Joaquin escoude Francisco 3 de Setembre de 2019 - 19:49L’AV Hostafrancs demana al Districte que actuï per millorar la convivència a la plaça HerenniEs una vergoña que al single XXI a cara tenin rscisme la gent se quexa perque a las 19 h o a las 22 h als nens están jugan a la plaza amb la caló que fa, que bolem tancarlos??

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

 

OPINA A LA RÀDIO VIA WHATSAPP

Envía una nota de veu al número

618 32 52 96

El teu missatge d’àudio s’emetrà al programa ‘Aquí Hostafrancs’

(de dilluns a divendres, a partir de les 19.15 h)