Fòrum de Ràdio Hostafrancs

 

BÚSTIA DE VEU DE RÀDIO HOSTAFRANCS
Els veïns opinen

Gravació de l’11 de setembre de 2019 | Carme

 

  • Maria 19 de Febrer de 2020 - 8:34El regidor del Districte critica l’actuació de Mossos en el desnonament de Leiva 10El propietario tiene el derecho legítimo a recuperar su vivienda, el procedimiento para recuperar el inmueble es largo y costoso siempre para el propietario, el inquilino probablemente tiene justicia gratuita, los servicios sociales, que se encarguen de proporcionar viviendas sociales y no pretender que la carga social la asuma alguien que ha conseguido una propiedad con su esfuerzo o con el esfuerzo de su familia, me parece de una baja catadura moral culpar a quién tiene una propiedad y que paga sus impuestos. Me gustaría ver a los que gritan si la propiedad fuera de ellos si serían tan generosos, ya estamos cansados de ver tanta injusticia y no es suficiente que publican el nombre de las familias, es vergonzoso, para que sirve la protección de datos, que conste que no tengo nada que ver con la propiedad, pero me parece una vergüenza tanta demagogia.
  • Manel Rodriguez Poveda 18 de Febrer de 2020 - 18:29El desnonament de Leiva 10 s’ha fet tot i la mobilització veïnalEn la pestanya bombes Hostafrancs,voldria dir que també varen caure dues bombes al pati del Centre Montserrat, que no van explotar. Gràcies
  • Joan Sanromà 14 de Febrer de 2020 - 15:50El Palau Balañà tanca el 28 de febrerQuan va ser la darrera vegada que hi vareu anar al Balañá? Es una aposta empresarial. Van fer una aposta pels Arenas a 400 m i van caure en mans de les majors sense apostar per la innovació. Ens lamentem per nostalgia de temps passats que eran millors pel cinema
  • Cristina 7 de Febrer de 2020 - 10:14Creu Coberta sense cotxes, el primer cap de setmana de cada mesEs urgent un accés per persones amb minusvalua i per cotxets de nadons a la Plaça de Sants.
  • JORDI JOSEP BOSCH 5 de Febrer de 2020 - 9:57Creu Coberta sense cotxes, el primer cap de setmana de cada mesSeria millor agafar a la Colau, ficarla a un coet i enviarla a pacificar la lluna.
  • Antònia 28 de Gener de 2020 - 15:38Creu Coberta sense cotxes, el primer cap de setmana de cada mesI per quant les escales automàtiques i l'ascensor al metro a la plaça de Sants? Això es començar la casa pel terrat. I tant que ho critico, i molt!!!
  • Olga eyre 20 de Desembre de 2019 - 12:34Les coses pel seu nomMe encanta sobre todo la definición de “animalista” , precioso artículo que bien escrito
  • Consol 10 de Desembre de 2019 - 17:08El Pessebre de la Plaça de Sant JaumeUn pessebre diferent ,actual pels temps que estem vivint.
  • Anna M Arrufi Calvet 15 d'Octubre de 2019 - 9:31No és justícia, és venjançaTristement d' acord amb tot
  • Alfred 12 d'Octubre de 2019 - 17:52L’Ajuntament estudia limitar els grans actes a l’avinguda Maria CristinaEl concert que va provocar un gran col·lapse de gent no va ser el de diumenge, va ser el de dilluns. Amb Buhos, Dt Prats i Catarres. I era absolutament previsible que vindrien milers de persones. Programar un cartell d'aquesta magnitud va ser un error. Nosaltres hi vam anar i es van viure moments de tensio i angoixa (ho vam escriure a Twitter in situ). Era impossible accedir a la barra de bar i waters. Era claustrofobic. Sortosament es va obrir un lateral de Maria Cristina, darrere l'escenari. Maria Cristina es un bon espai, però es tracta de programar concerts menys multitudinaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

 

OPINA A LA RÀDIO VIA WHATSAPP

Envía una nota de veu al número

618 32 52 96

El teu missatge d’àudio s’emetrà al programa ‘Aquí Hostafrancs’

(de dilluns a divendres, a partir de les 19.15 h)