Fòrum de Ràdio Hostafrancs

 

BÚSTIA DE VEU DE RÀDIO HOSTAFRANCS
Els veïns opinen

Gravació de l’11 de setembre de 2019 | Carme

 

  • Olga eyre 20 de Desembre de 2019 - 12:34Les coses pel seu nomMe encanta sobre todo la definición de “animalista” , precioso artículo que bien escrito
  • Consol 10 de Desembre de 2019 - 17:08El Pessebre de la Plaça de Sant JaumeUn pessebre diferent ,actual pels temps que estem vivint.
  • Anna M Arrufi Calvet 15 d'Octubre de 2019 - 9:31No és justícia, és venjançaTristement d' acord amb tot
  • Alfred 12 d'Octubre de 2019 - 17:52L’Ajuntament estudia limitar els grans actes a l’avinguda Maria CristinaEl concert que va provocar un gran col·lapse de gent no va ser el de diumenge, va ser el de dilluns. Amb Buhos, Dt Prats i Catarres. I era absolutament previsible que vindrien milers de persones. Programar un cartell d'aquesta magnitud va ser un error. Nosaltres hi vam anar i es van viure moments de tensio i angoixa (ho vam escriure a Twitter in situ). Era impossible accedir a la barra de bar i waters. Era claustrofobic. Sortosament es va obrir un lateral de Maria Cristina, darrere l'escenari. Maria Cristina es un bon espai, però es tracta de programar concerts menys multitudinaris.
  • M.Carme Piera Martinez 28 de Setembre de 2019 - 0:28“Quan ens mengem una magrana, cal recordar qui va plantar el magraner”Excelen prego,amb las teves paraules man vingut recorts ,botigues d infantesa,on molts comerciants d la epoca es conexien i era cotidia anar a comprar deixarse aconsellar i fer la charradeta(una cadira a un costat d la botiga)i com no ,agrair aquelles Dones d la epoca ,que amb ells pocs recursos que habien,van fer creixer ells negocis i les sebes families.Gracies Siscar per haber format part tans ayns d la historia del nostre barri.Ara toca unaltre etapa i os toca disfrutarla.
  • CRISTINA 21 de Setembre de 2019 - 22:03“Hostafrancs va viure la revolució industrial i ara viu la revolució comercial”És una pena que desapareixi la botiga Siscart, jo sempre que havia de fer un regal alguna cosa hi trobava i a més a més calitat i bon preu. I l'atenció genial.
  • Joan 6 de Setembre de 2019 - 16:47L’AV Hostafrancs demana al Districte que actuï per millorar la convivència a la plaça Herennimolt brut per part de la associació de demandar enmig d’una negociació, jo tinc una planta baixa i m’he negat a firmar, les coses primer es parlen i després sactua amb conseqüència. Molt queixar-se del soroll, però la asociacio no diu res del jovent que està als bancs a un metre del parc dels infants fumant porros i ingerint alcohol mentre els meus fills juguen al parc.
  • Diego 6 de Setembre de 2019 - 0:47L’AV Hostafrancs demana al Districte que actuï per millorar la convivència a la plaça HerenniNo es qüestió de racisme, es qüestió d’educació, visc al carrer Miquel Bleach i la plaça te el mateix problema des de fa 40 anys que jo recordi. Feu una mica d’autocritica i no tireu per lo fàcil que es dir que la gent es racista. Pot ser SI que feu soroll i aquest es el problema. Res mes.
  • Joan valenti 6 de Setembre de 2019 - 0:45L’AV Hostafrancs demana al Districte que actuï per millorar la convivència a la plaça HerenniA referencia al comentari de que no hi ha racisme, os faré memòria de dos casos. El primer és que es va celebrar una consulta popular, a cual al bot era secret, la consulta era per sàpiguer com els veïns volien que fos la plaça hereni després de la remodelació, hi el resultat de la consulta va ser que el barri volia la plaça sense gitanos.... El segon, va ser una publicació a la revista del barri, on es comentava que desde que els gitanos no treballaven havia ploriferat els sorolls hi mala convivència ala plaça hereni. Si això no és racisme ja m'explicareu que es...
  • José valenti 6 de Setembre de 2019 - 0:43L’AV Hostafrancs demana al Districte que actuï per millorar la convivència a la plaça HerenniEs parla molt d'empatia, de posar-hi voluntat, que tots tenim dret a gaudir d'aquest espai, que si tots fiquem de la nostra voluntat gaudiriem tots... Però en el moment que fem una taula de mediació, per arreglar aquest assumpte, amb bona cara hi simpatia sense dir res molts dels que estaban d'acord amb reunir-se amb nosaltres hi parlar, van anar, hi ala muda ens fiquen una denuncia.... "Vaja una gran manera de volguer mediar"

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

 

OPINA A LA RÀDIO VIA WHATSAPP

Envía una nota de veu al número

618 32 52 96

El teu missatge d’àudio s’emetrà al programa ‘Aquí Hostafrancs’

(de dilluns a divendres, a partir de les 19.15 h)