1 comentari

 1. This is why i\’d rather have a green and red scarf. Next to keeping my scarfs in-house I keep them in separate house. Unfortunately I can wear them only when its winter – summer is bit warm for scarfs 🙂

  I hope that you agree with me

 2. Blueberry pie is something that I would like to eat on every-day basic. I’ve been having a blueberry moment and it’s not over yet. Blueberry Pancakes and Blueberry Jam, sure. Blueberry Syrup, Blueberry Ice Cream and Blueberry-Buttermilk, Blueberry Pie and many more.

  And yeah I have a quick word on the sugar – start with the lesser amount and taste. Now that blueberries are truly in season, you might not want completely full amount.

 3. Treura un cul de sac del barri i dignificara la zona.Cal veure ara l.us a donar.li a l.equipament.

 4. Va ser una trobada d’amics que des-de fa molts anys lluitem per con seguir un comerç de qualitat i proximitat , plens d’energia i de la força que dona la raó.
  Felicitats i a per uns altres 50 anys.

 5. Me parece fatal que lo rellenen y ya está . Si te he visto no me acuerdo!.Podrían buscar otra solución.

 6. I això ho expliquen tres o quatre mesos després, quan ja se l’han carregat i ningú no el pot lluitar. Qui ho ha tingut en silenci fins ara?!?!? Aquí és on hi va el nou hotel oi? Amb uns quants pisos de més del que tocava a base d’intercanviar sòl urbanitzable amb Zona Franca… quants tripijocs!

 7. De fet la notícia hauría de ser “tapen un dipòsit modernista en la construcció d’un hotel i se n’informa al cap de tres mesos”

 8. Crec que podrien haver trobat la manera de conservar-lo i que el podissim gaudir tots.. tanta transformació només fem a vegades que destruir

 9. Crec què no hauria de quedar soterrat i es tindria què conservar perquè el pugues gaudir la ciutadania, tenint en compte què es tracta d’una antiguitat del segle XIX.

 10. Pregunteu-li si us plau pel pitote quasi perpetu que es forma a Sants Estació amb els cotxes.
  Hi ha espai de sobres per fer un pàrking on els cotxes puguin esperar tranquilament les persones que venen a recollir.
  Al final acaba quedant només 1 carril per un trànsit que ve de ser dos carrils i sumat als que entren i surten de la doble fila. Que aquesta és una altre. La forma d’esperar els passatgers ja de per sí, és ilegal.

 11. Gràcies per fer-li arribar la meva pregunta.
  Però sóc del barri i no em referia a obres puntuals de carrers propers. Em referia clarament a l’espai que està a 50 metros de l’estació.
  Habilitar part de la plaça grisa de Països Catalans per fer parking de superfície és resposabilitat de Adif? No crec.

 12. Doncs ara el problema resulta que el tenim els veins de Can Batllo ja que es refugien a les barraques al carrer Parcerisa. Ja han comes alguns atracaments, amb força i se’ ls pot veure deambulant drogats.
  Hem denunciat a Guardia Urbana pero precissament aquest fet, de que son menors dificulta qualsevol gestio.
  Esperem que tothom s’ involucri a donar una sol.lucio.

 13. Vaja tela; visc en mig del triangle de les bermudes …. Si vaig a casa els avis….. Cagada i si vaig aasa meva recagada. No volem gentusa

 14. Jo visc al edifici del devant i hi ha un ambient molt mogut en aquest carrer …
  amb aquests joves demanant de tot x el carrer o increpant als veins …fa por ! Q es cerqui un lloc mes adecuat, si us plau!
  Ja tením prou amb pisos turístics!!!

 15. “Comunitat de veïns i Comunitat de Gitanos”. Que passa, que els gitanos som diferents? No som veīns també? Aixo de diferenciar no se com ho veieu vosaltres, pero personalment no ho veig gens bé, no es necessari, doncs tots som veïns. Demanaria una edició de la publicació, doncs em sembla de mal gust tenir de diferenciar, veïns gitanos i veïns pallos. Tots som veïns i persones iguals.

 16. Hola Tony. El text de la notícia no diu “Comunitat de veïns” i “comunitat de gitanos”. Diu “Associació de Veïns d’Hostafrancs” (que és el nom oficial de l’entitat) i “representants de la comunitat gitana” per referir-se a les persones d’aquest col•lectiu que s’han reunit amb la resta d’entitats del barri en relació amb aquest tema. Naturalment que no s’ha volgut fer cap distinció entre veïns d’Hostafrancs.

 17. No estic jens d’acord em com anfoqueu la notícia entre la comunitat de veïns i gitanos. Per que ens separeu sempre??
  No som veíns?? Ho que passa??
  NO PODEU DIR COMUNITAT DE VEÏNS I PROU??
  Nosaltres ja entendrem que estem dintre de la comunitat pero vosaltres ens trèieu apart!!!!!!
  Estic fins els ……
  Prou de tanta discriminació

 18. Jo no sóc gitana, però em sembla molt malament com s’enfoca el article. TOTS som comunitat de veïns, sense diferències.

 19. També dos o tres días a la semana Tania el seu consultori a Montserrat, vui dir c’a també fea vida alla, vivia amb una cantonada a la gran vía magoria.

 20. Muchos recuerdos tengo lo conoci cuando estudiaba ahi..vacunes en su consultorio y sus bromas jaja

 21. Aquesta gent són resabiats que van sortir per la porta del darrere del CDR Sants, després de montar un senyor pollastre i sembrar mal rotllo a dojo. Compte amb ells, son gent tòxica amb afany de protagonisme.

 22. Integre com a persona i defensor dels valors esportius per sobre de tot he tingut la sort de compartir amb ell aquest ultims 7 anys a la Junta. Gracies per tot Felix.

 23. I què tal si parlem de la conversió del lateral de l’estació que dóna al parc en una discoteca latina a cel obert durant tot l’estiu passat? Cada dia trucant a la poli per poder descansar i dormir. Sort encara que ara podem tancar finestres i que amb el fred han escampat. I què curiós que sempre pleguin a les 22:30, com si algú els hagués dit fins quina hora se’ls tolera.

 24. soc un fervent interessat en les histories dels barris. Com a voluntari que soc en AVISMÓN Catalunya, fai les meves funcions de arranjaments i a mes tinc un espai en la revista de la mateixa associació de voluntaris en que, (a part de un dibuix, referim-me sempre a les “fonts històriques i ornamentals de Barcelona, escric un curt comentari respecte a la seva historia i la seva popularitat .

 25. La pena que cierren tantos comercios esque dan mucha carta blanca a los de fuera , estamos hartos de tienda k cierra a los pocos días es un bar de chinos o un súper de pakistaníes o tiendas de carátulas de móvil que hay muchísimas .Tendrían que ayudar a los de aquí para k no cierren tantas tiendas de buena calidad.

 26. Si compro per internet és perquè tristament és més econòmic. Puc entendre que una botiga física i fins i tot un comerç de barri no pugui competir amb aquest tipus de negoci virtual… M’encantaria poder-ho fer al comerç proper, tristament haig de mirar la meva butxaca i no em dóna per poder fer obres de caritat.

 27. Tendrían que dar más facilidades a lis de aquí,no quiero parecer racista ,pero me gusta poderme entender lo que voy a comprar.
  Colau y compañía más ayudas a los de España

 28. Les ajudes al comerç no són “a los de España” ni “als d’aquí”. Són ajudes a comerciants i prou. Una altra cosa és establir una línia de suport a les botigues singulars o als establiments de base històrica. Però tinguem en compte que el sector del comerç s’ha de reinventar i innovar. I això val per als “d’aquí” i els “d’allà”.

 29. No confundáis cierre de tiendas con paranoyas sobre inmigrantes, o demostraréis que no sois capaces de pensar por vosotros. Lo que había que hacer es proteger al comercio histórico. Lo que tampoco me parece es que bajo la excusa de comprar en comercio de proximidad, etc se inflen los precios de forma que hay carnicerías que parecen joyerías, y tiendas de producto a granel donde sale 20 veces mas caro que ir al super cuando tiene menos envase y menos kilometros. Basta de timos bajo la excusa de la proximidad y la alternativa.

 30. Hay demasiado de lo mismo en Carretera de Sants, ropa,zapaterías,complementos…el virus del internet,sacude a diestro y siniestro,es una lucha que tengo en casa y en el trabajo,que por dos duros,están sacudiendo el mercado.
  El escaso apoyo fiscal,alquileres por las nubes,stock,mantenimiento,sueldo,s.s.,iva,luz,teléfono etc.. no tengo comercio pero tiene que ser una batalla diaria.
  Si hubiesen más inspecciones otro “Gallo cantaría”, y si en los bares estan los orientales, pues busquemos “alguno” que estemos más agusto. Hay decusiones que está en nuestras manos…
  Hago un llamamiento para que no se abuse del gran HiperOnline.

 31. La presencia De la Iglesia Evangélica Filadelfia en El Barrio de Hostafrancs,a erradicado de las calles el botellón y las drogas gracias a la labor que se hace con la juventud repito de las calles no de locales donde se fuma maria ( calle vilardell al lado de un bar que se llama Bona sort) parece que los vecinos les molesta más niños jugando en las plazas y una iglesia que hace actividad de 19-20 que locales donde se vende y se consume droga

 32. Buenas tardes.

  Creo que aún no son conscientes de la suerte, por asin decirlo, de que en el barrio tengamos una iglesia evangélica, y lo mucho que ha estado parando en los últimos 33 años de ser víctimas de la delincuencia, drogadicción, y ser víctimas del bandalismo que otro barrios estan afectados gravemente. Y todo gracias a la labor de nuestros mayores y juventud que trabaja con la gente de la calle del barrio, para que no se amos víctimas de lo anteriormente mencionado. Creo que este post, está fuera de lugar y que más bien se habla desde la incnoracia que de la certeza de la labor que estamos empeñando como iglesia evangélica .

 33. Al escuchar estas palabras veo la falta de comunión y convivencia del barrio esta iglesia evangélica a hecho hace y ara una gran labor que si entrarán y vieran cambiarían de opinión.
  Lucha con la delincuencia la drogadiccion reparte comida y mantas a indigentes ect ect…
  Grafitis bicis con repartidores botellones fiestas ect ect.. no tiene que ver con la iglesia sepan separar los casos luchemos por un barrio mejor no por intereses creados .

 34. Sóc un jóve de l’esglesía Filadelfia de la plaza herenni, no entenc que s’arremetí en contra de la església, tindríen que donar-hí gracíes a Déu, de que la juventud estiguessin glorifican el nom de Déu, y no fent lo que fan els altres jovés: “droganse”, al local (y fora) del carrer Vilardell (davant del mercat, al costat de el bar Bona sort),

  “AIXÓ ES MOTIU DE QUEIXA!”, tampóc estem a la plaça de davant del parc de l’ Espanya Industrial, fent “botellón” y etç;

  tornó ha dír, “AIXÓ TAMBÉ ES MOTIU DE QUEIXA!” Tampoc delinquím robant, aterroritzan y posant en alerta el barrí com hí ha estat, amb els jovés que estavent allotjats en l’ escolá de Sant Viçens de Paül, “NÓ, Y NO L’ESGLÉSIA NO FEM AQUET TIPUS DE COSAS”, tot el contrarí, l’ únic que volem és, complir la paraula de Déu, fem culto de 19:00 a 20:00 cada día (excepte dissabte), sense en canví es lluita a capa y espasa, en contra l’ església , (y callem, sense valorar la repercussió del dany que hens podén causar, desprecian-nos y tractan-nos de escòria y lluitan contra un benefíci a favor de la juventud y l’ entorn, y volen que ho entenem?, dons, Nó! No em cap al cap, es il·lògic, s’ han ficat ala nostre pell?.
  Han pensat on estaríem o faríem, si no fós per l’ església?

  han pensat els benefícis, tant per la generació nostra y per la del barrí, tant a la del fútur?.

  Amb tot aixó, llanço una pregunta:

  – Putse volen que siguem o actuem com els demes joves?
  (perqué no hi ha dubté en qué es millor que no siguem delinqüents y puguem seguint sembrant la paraula de Déu.

 35. Crec que de la plaza herenni no surten joves delincuents porfavor no al antigitanisme ni al antiracisme

 36. Cada vegada fan mes imposible que la gent del barri pugui arribar a casa seva , que puguin arribar els seus parkings … ens esteu foten fora … esteu deixant morir un barri que tenia el millor carrerr de botigues de Barcelona… NO ENTENC RES !!!!!

 37. Jo sóc veïna del barri i aplaudeixo el que s’està fent al carrer Consell de Cent. No és veritat que es faci impossible que la gent del barri pugui arribar a casa seva. Potser han de donar una mica més de volta en alguns casos però el resultat amb menys cotxes és molt millor.

 38. Res aqui el ayuntament, ni ningu que tingui que implicarse NO ve a la plaza a resss,Cuant venen es a hores que saben no ia ningu i ells importa poc la gent que viu aqui i o a d patir (PER QUE AQUI VIU GENT IAN MOLTES VIVENDES.ES CUESTO D EDUCACIO,D NORMES I D SABER CONVIURE,PERO NINGU ENSEÑA.NI SANCIONA,COM ES FARIA A CONSEVOL QUE FOS INCIVIC,no estimen la plaza,ni la gent que i vui,ni cap norma
  Ya pot dir el Clausell, i qui vulgui lo que sigui, si ningu o fa cumplir estem a les mateixes ,un 0 per tots ells que gestionen el CIVISME I LA CONVIVENCIA Aqui.sen enrriuen, i sen enfoten d tots.amb el permis d qui??

 39. Los puntos importantes en los cuales se deteriora el barrio es sin lugar a dudas :
  1. La inseguridad en las calles por la llegada de menores no tutelados y sus respectivos hurtos .
  2. Pisos turisticos los cuales atraen al turismo de borrachera.
  3. Que se fomenten locales de consumo de marihuana y otros derivados…

 40. La situació al barri s’ha tornat complicada, aquestes ocupacions estan provocant molta inseguretat al barri, amb això afegim el augment descontrolat de pisos de lloguer turístic, que últimament esta provocant un turisme jove d’oci i borrachera (nomes cal pasear-se per el carrer a les 6:30h i veure la fauna que es mou per la carretera de sants).
  Caldria parlar amb aquests propietaris i fomentar un turisme mes familiar i tranquil , tal i com es el nostre barri.
  A comparació de la resta de barris de Barcelona, encara podem dir que el nostre barri es “tranquil”, encara que no com fa uns anys enrere….

 41. Yo creo que tendria que haber mas guardias por que en la calle leyva y aguila lo an echo muy bonito las aceras i todo pero en la calle aguila hay un sitio de comida para caterin que cada vez que llegan a traer o llevar comida aparcan encima de la acera y si pasa una persona mayor o alguien con carrito tiene que pasar por la carreter …gracias por poder dicirlo por que por mas que buscas los guardias cuando pasa no los encuentras

 42. Es una vergonya fa mols i mols anys que passa i o se perquè a mi fa mols anys amb va pasar varies vegades era la parada de la Molina del racó a costat de la porta de creu coberta no tenan vergonya el institut de mercats fan un arregle de res i a les properes plujes tornemi jo o e patit mols anys días sense poguer vendre per no tenir llum per l’aigua… ????

 43. En la Plaza Herenni no tenemos nadie que quiera involucrarse, ni el ayuntamiento y menos la guardia urbana, que le llamas y ni se acerca. Los mossos menos. Esto es un sin vivir!! Niños hasta la una de la madrugada con sus padres o abuelas vociferando y jugando en la plaza. ¿Que es esto? Niños !! Menores!! Que esperáis? Tengo vídeos de pleitos velando un muerto en la iglesia! Pero dónde se ha visto esto. No puedo ni ver mi televisión en mi casa! Porque se ponen a chillar( no hablan) frente a la puerta, teniendo una plaza enorme con bancos o mejor en frente de sus casas!! Estoy de los nervios! Esperarán que pase una desgracia ( en Estados Unidos ya hubiera salido un loco con una ametralladora), para que alguna autoridad resuelva.

 44. Silvia, si estuvimos con jarana,como todas las noches, pero a la una aun estaban jugando a petanca dos grupos(cosa que no hay pistas d petanca las quitaron por las molestias)pero no importa aqui nadie mira si puede? si molesta ? ni nada, luego d marchar estos,vinieron otro grupo a cantar, chillar i hacer bulla,que debian salir d la feria i hemos aguantado asta casi las 4 d la mañana(con que Ruido desde la tarde,pon alli las 6, hasta las 4.esta muy que retebien,el respeto que hay hacia los vecinos i es diario.si vamos al medico seguro que lo convalida.una pena que nos tengan abandonados,(tendremos que hacer como Teruel. Plaza Herenni Tambien existe i vive Gente Tambien.

 45. No antenc res es queixen pero que xarlem una mica for y als nens jugen pues la plaza per que esta aviam y es a horas permitidas no son ni la 5 dal mati son la 19.00 de la tarda y histiu lo que pasa que no bolan diu pero son racistas cuando purtem al gitanets de hostafrancs tota la vida al barri mai em tingut cap problema amb ningu ni as fiquem amb ningu pero la palabra es que son RACISTAS vuldria veura si en vez de que astigem als gitanus a la plaza hereni astiguesin als menas ,marroquis,ect ect ya at dic yo que el problema no seria que parlem fort pero no pasa re no crec que arribem mai a re perq ara als y a pegat per caixarse del gitanus cuan abans ningu dea res pero n pasa res purtem nan q la plaza mes da 20 añs per que nos bulguin treura si sensa cap sentit.

 46. En nom de l’esglesia evangélica filadelfia denuciem que estem revent una persecusió racista, hi xenófoga per part d’alguns veíns de la plasa ereni ja que aquesta esglesia es compon majoritariament per membres del poblé gitano hi ens veiem avocats, ha tindre que posar una denuncia per resisme encontré de l’esglesia ja que vam participar d’una taula de convivencia que la va promoure l’asociasio de veíns d’hostafrancs I mentres ens tenían entretinguts ens van posar una denuncia sense avisarnos, promoguda per alguns veíns I respaldada per dita asociació.

  Att:
  JUAN VALENTI

  1. Soc d’hostafrancs de sempre i paia i si que es veritat que feu una mica de soroll aixo ja ho sabeu vosaltres ehhh! Pero sempre hem conviscut perfectament a la plaça del sol paios I gitanos tota la vida. A l’estiu ja se sap tothom fa mes soroll.
   Els paios de tota la vida d’hostafrancs de racistes res. Estimem molt als nostres gitanos

 47. Es una vergoña que al single XXI a cara tenin rscisme la gent se quexa perque a las 19 h o a las 22 h als nens están jugan a la plaza amb la caló que fa, que bolem tancarlos??

 48. Es inadmisible permetre que es digui en un article que el col·lectiu gitano fa un ús intensiu d’un espai públic. Aquest comentari es un comentari amb clars síntomas de racisme. Una vergonya per part de la persona que ha escrit l’article.

 49. Tot podria ser més fàcil amb una mica de voluntat per part de tothom. Els que gaudeixen de la plaça tenen tot el dret a fer-ho i els que viuen a la plaça tenen tot el dret a descansar a les nits o poder estar a casa seva sense un excessiu soroll que els impedeixi sentir música o escoltar la tele.
  No crec que a la plaça Herenni hi hagi cap problema de racisme, només cal una mica d’empatia. Que tothom es posi una mica en la pell de l’altre i ja veureu com milloren les coses.

 50. Després de llegir moltes de les publicacions fetes, la més adient, correcta i clara, ha estat la de la Núria, què segons el seu criteri, (per mi molt encertat) el problema en questió, deixaria de ser problema, per la qual cosa, jo penso com la Núria què tothom posi una mica de la seva part per a què les coses no surtin més de mare, repectem-nos uns als altres i què la pau imperi entre tots.

 51. Es parla molt d’empatia, de posar-hi voluntat, que tots tenim dret a gaudir d’aquest espai, que si tots fiquem de la nostra voluntat gaudiriem tots…
  Però en el moment que fem una taula de mediació, per arreglar aquest assumpte, amb bona cara hi simpatia sense dir res molts dels que estaban d’acord amb reunir-se amb nosaltres hi parlar, van anar, hi ala muda ens fiquen una denuncia….
  “Vaja una gran manera de volguer mediar”

 52. A referencia al comentari de que no hi ha racisme, os faré memòria de dos casos. El primer és que es va celebrar una consulta popular, a cual al bot era secret, la consulta era per sàpiguer com els veïns volien que fos la plaça hereni després de la remodelació, hi el resultat de la consulta va ser que el barri volia la plaça sense gitanos….

  El segon, va ser una publicació a la revista del barri, on es comentava que desde que els gitanos no treballaven havia ploriferat els sorolls hi mala convivència ala plaça hereni.

  Si això no és racisme ja m’explicareu que es…

 53. No es qüestió de racisme, es qüestió d’educació, visc al carrer Miquel Bleach i la plaça te el mateix problema des de fa 40 anys que jo recordi. Feu una mica d’autocritica i no tireu per lo fàcil que es dir que la gent es racista. Pot ser SI que feu soroll i aquest es el problema. Res mes.

 54. molt brut per part de la associació de demandar enmig d’una negociació, jo tinc una planta baixa i m’he negat a firmar, les coses primer es parlen i després sactua amb conseqüència.
  Molt queixar-se del soroll, però la asociacio no diu res del jovent que està als bancs a un metre del parc dels infants fumant porros i ingerint alcohol mentre els meus fills juguen al parc.

 55. És una pena que desapareixi la botiga Siscart, jo sempre que havia de fer un regal alguna cosa hi trobava i a més a més calitat i bon preu. I l’atenció genial.

 56. Excelen prego,amb las teves paraules man vingut recorts ,botigues d infantesa,on molts comerciants d la epoca es conexien i era cotidia anar a comprar deixarse aconsellar i fer la charradeta(una cadira a un costat d la botiga)i com no ,agrair aquelles Dones d la epoca ,que amb ells pocs recursos que habien,van fer creixer ells negocis i les sebes families.Gracies Siscar per haber format part tans ayns d la historia del nostre barri.Ara toca unaltre etapa i os toca disfrutarla.

 57. El concert que va provocar un gran col·lapse de gent no va ser el de diumenge, va ser el de dilluns. Amb Buhos, Dt Prats i Catarres. I era absolutament previsible que vindrien milers de persones. Programar un cartell d’aquesta magnitud va ser un error. Nosaltres hi vam anar i es van viure moments de tensio i angoixa (ho vam escriure a Twitter in situ). Era impossible accedir a la barra de bar i waters. Era claustrofobic. Sortosament es va obrir un lateral de Maria Cristina, darrere l’escenari. Maria Cristina es un bon espai, però es tracta de programar concerts menys multitudinaris.

 58. Me encanta sobre todo la definición de “animalista” , precioso artículo que bien escrito

 59. I per quant les escales automàtiques i l’ascensor al metro a la plaça de Sants?
  Això es començar la casa pel terrat.
  I tant que ho critico, i molt!!!

 60. Seria millor agafar a la Colau, ficarla a un coet i enviarla a pacificar la lluna.

 61. Es urgent un accés per persones amb minusvalua i per cotxets de nadons a la Plaça de Sants.

 62. Quan va ser la darrera vegada que hi vareu anar al Balañá? Es una aposta empresarial. Van fer una aposta pels Arenas a 400 m i van caure en mans de les majors sense apostar per la innovació. Ens lamentem per nostalgia de temps passats que eran millors pel cinema

 63. En la pestanya bombes Hostafrancs,voldria dir que també varen caure dues bombes al pati del Centre Montserrat, que no van explotar.
  Gràcies

 64. El propietario tiene el derecho legítimo a recuperar su vivienda, el procedimiento para recuperar el inmueble es largo y costoso siempre para el propietario, el inquilino probablemente tiene justicia gratuita, los servicios sociales, que se encarguen de proporcionar viviendas sociales y no pretender que la carga social la asuma alguien que ha conseguido una propiedad con su esfuerzo o con el esfuerzo de su familia, me parece de una baja catadura moral culpar a quién tiene una propiedad y que paga sus impuestos. Me gustaría ver a los que gritan si la propiedad fuera de ellos si serían tan generosos, ya estamos cansados de ver tanta injusticia y no es suficiente que publican el nombre de las familias, es vergonzoso, para que sirve la protección de datos, que conste que no tengo nada que ver con la propiedad, pero me parece una vergüenza tanta demagogia.

 65. Bon dia, sóc un membre de l’església evangèlica del c/torre d’amants i també sóc gitano hi amb el que vaig a dir ara intento contestar, un comentari que el fa una veïna segons diu ella sobre el comportament d’alguns veïns amb els gossos i amb el soroll que es fa a la nit, primerament haig de dir que l’església evangèlica no fa actes a la nit desde fa un any o més, i que per cada gos que te un gitano, ni han una cantitat molt més gran que els amos no són gitanos, comportaments incívics en tenen totes les raçases i tots els pobles, en referència en què el comentari no té res que veure amb el recisme, hem pregunto perquè cada vegada que hi ha un comentari incívic es fa menció del poble gitano i de que no es un tema de racisme, demanem que ens deixin en pau i que s’ho ocupin de que a la nit en allà hi ha botellons i que ningú es queixa, i lo de que cuant hi ha un grup d’alumnes, del Joan Pelegrí que es posen al mitg de la plaça a fumar droga que això sí que considero que és un mal exemple per els infants, no sent-ho que ningú es queixi al respecte.

  Juan Valentí García

 66. Ho sento molt Esther, Carolina, Eulàlia, Marta, m’acabo de enterar ara mateix, i en fa mal el cor, tots dos cuasi bé alhora.
  El meu profun sentiment, que amb Pau descansin

 67. Ho sento molt i molt, el barri perd un gran personatge i millor persona. Era de caràcter molt afable i sempre tenia temps per fer petar la xerrada una estona. Molt bon viatge!

 68. El carril Bus-bici dieu? Mireu a gran vía si us plau! Sobre tot de pl 1 d’octubre a pl euro… hi han més bicis i patinetes a la vorera on no hi ha el carril bici! Tot aixó dels carrils bici no es per la contaminació babaus!! Es un negoci !! Haveu vist alguna vegada un urbano possant una multa a un patinet o bicicleta???se la porta fluixa! I al final de tot el negoci será una taxa per entrar en cotxe a barcelona…per motius medioambientals es clar!!

 69. El primer que tenen que fer es canviar el carril bici de la Gran Via entre Plaça Espanya i Plaça Cerdà i treure’l de la vorera. Es produeixen molts accidents.

 70. El que es urgent es canviar el carril bici que hi ha a la Gran Via entre Plaça Espanya i Plaça Cerdà i treure’l de la vorera. Es produeixen molts accidents cada dia. La sol-lució es fer-ho com han fet a l’altre tram de Gran Via entre Plaça Espanya i Plaça Universitat.

 71. N’estem fins els nasos de carrils bici i invents de aquesta gent que tenim a l’ajuntament. Sabem que es un negoci i n’estem farts de las seves destrucció de la circulació a Barcelona.

  1. El que causa “destrucció” (contaminació, soroll i perjudica a les persones i al planeta) és precisament la maleïda “circulació”. Anem assumint que l’ús del cotxe privat -en aquesta ciutat i a totes- serà l’excepció, l’últim recurs quan no hi hagi un altre remei i que a molts carrers NO hi podran circular. És qüestió de temps i pemso que ja no gaire. Acabarem veien un carrer Creu Coberta amb busos, bicicletes i vianants pero SENSE COTXES.

 72. Es el momento de tornar a les botigues de barri de Tota la vida
  Per proximitat ,i per tornar els botigues tot el esforc realizar per tenir la persiana oberta
  Les ciutats i els barris amb les persianas baixades no son gens agradables
  Hem de comprar amb seny i la calitat i la proximitat te un Preu que tampoc es tan diferent al que pifem trobar per el mon
  Els aparadors les llums ales botigues
  Tenen un Preu ,i per poder gaudir d elles tan solo es tracte de comprar amb coneixement i conciencia social
  Paciencia i resilencia
  Molts anims a tots!!!

 73. Jo abans comprava en aquests mercat, però els preus són carissims, con que tinc temps ara vaig al Mercat de St Antoni. Hi ha molta varietat.

 74. Me parece excelente q se limpie, los lugares insalubres, ahora bien… Cuando toca hacerlo en la calle M Deu D. Port, creo 10 años de denuncias, de los vecinos, documentadas y de una resolución a favor pr q hicieran lo necesario pr su limpieza del Sindic de Greuges.. No se ha realizado nada. Y han pasado 4 años…
  ! Ah! Si se ha hecho algo, ahora aun hay más basura acumulada, como q no entran ni ocupas

 75. Quina tristor em fa que el Josep Ortiz digui el que queda escrit en aquest article. Ell, que ha estat un dels impulsors i sense por de res, d’un Hostafrancs valent i capdavanter… No creu en la gent del seu barri? <<<<<<<<<<<<<quina llàstima, Josep!

 76. M’agradaria que m’informessin a on puc comprar el llibre, Sants la festa Major. Gràcies.

 77. Bon dia,
  Jo treballo de nits i no he pogut escoltar el programa de meeting point d’aquest migdia i no el trobo per enlloc. Participo en el sorteig de Sant Jordi i no trobo els números premiats.
  Em podrieu dir alguna cosa siusplau?

 78. Per mi el pare noel del Barri
  El meu “jefe” en els Traginers d’Hostafrancs i un gran exemple per tots/es al nostre barri.
  Em va marcar en tota la meva infantesa i adolescencia i era la persona mes activa que existia al barri.
  DEP Ferran.

 79. Que descanses en paz Ferran, gracias por todos los buenos momentos que pasemos siendo los traginers, una ilusión tuya que llevaste a cabo y nos llevaste a nosotros.
  Gracias Ferrar por ser quien a sido
  DEP

 80. No es culpa de les entitats del barri ni molt menys, hi ha gent gamberra , incivica i que no sap respectar.
  Sense toc de queda era previsible aquests fets, a mes organitzar festes “Alternatives” al Parc de l’espanya Industrial tampoc ajuda molt…
  A tot aixo, veurem els resultats d’infectats en les properes setmanes, despres tindrem les festes de la Merçè i en total, per Octubre confinats.

  Aixi anem!!

 81. Hola esta muy bien el reportage pero no solo era la fiesta mayor en la calle Vilardell ,tambien la hacian en Leyva con aguila y en la calle 26 de enero .

 82. He vist de tot al tram de Gran Via fins Moianes on tenim botigues d alimentación molt concurregudes i a mes terraçes que tambe ocupen mitxa cera.
  Es molt perillós i els veïns indignats.
  M alegro molt de la noticia i espero que sigui aviat i ben fet.
  Salutacions.

 83. A GRAN VIA/ MOYANES TAMBE HEM NOTAT AQUESTES BAIXADES DE LLUM CURTES I PUNTUALS DIMECRES NIT.

 84. S’ha de fer resó del que passa amb la gestió de les residències La Generalitat tira pel dret i del que no es preocupa gens es del servei a les persones grans comenssant per la poca preparació del personal, i a la vegada la explotació dels treballadors desemparats i forçat a aguantar per la seva situació social i laboral

 85. Propósito a la Coordinadora de Residéncias 5+1 per la tasca que porta fent, primer des de el barri, per Varceliba, Catalunya i ara mateix ja firma part de una Plarafirma Estatal per acabar amb la mala gestió a les residències de gent gran i persones amb necessitats. Sobradament des de aquest districte n’és teu assebentats de la feina que es fà des de 2017 i mes encara amb la defensa del drets fonamentals arriant del desastre de ka pandèmia . Al cap devant Maria José Carcelen com a Presidenta
  Gràcies, per poder fer resor en en tema que ens afecta a totes les persones

 86. Vull fer un curs d´iniciació a la Informatica i tinc 67 anys, vull coneixer horaris i preus
  al Centre Civic Casinet d´Hostafrancs.
  El meu mobil és: 674493905

 87. Un tema crucial para las familias hoy. Hay que visibilizar el ámbito de los cuidados en esta sociedad para darle la importancia que tienen a nivel colectivo y que no se convierta en un desafío tan grande para las/los madres/padres.

 88. Per si no s’enten bé, dir que s’està atenent unes 1.600 persones de les que 300 són bebes. Cada dia es dona aliments per tot un mes a unes 30 families diferents (normalment es tracta de mares soles amb 1, 2 o 3 fills petits)… De setmana en setmana veiem que el nombre de refugiats creix, en aquest moment ens estem acostant ja a les 3.600 persones !!!
  La crisi està creixent i ha vingut per quedar-se molt de temps, per això és molt important que la societat es mobilitzi i doni aliments o diners regularment …

 89. Em passave moltes tardes jugant a escacs amb aquest home.
  El vaig conèixer quan estudiava al centre Montserrat Xavier, després de classe em quedava a la ludoteca jugant jocs de taula fins que la meva mare em venia a recollir.

 90. Respecte i confiança a CCAR, l’associació Djerelo, Nexus Energia i Ismael Konate. Que unes empreses publiques, o semipúbliques tinguin aquesta iniciativa es important. Però una empresa privada com Nexus Energia que a més participr en projectes socials, es faciliti l’accés a una energia neta, és molt important per a totes les persones i families del planeta. Enhorabona i gràcies per la vostra generositat

 91. Hola, me gustaría saber cómo puedo enterarme de la próxima audiencia pública, porque me interesaría asistir para comentar algunas incidencias.
  Cuando lo he hecho en el 010 (mediante reclamación personal) no ha tenido ninguna repercusión, y no sabía que existiera esta posibilidad para hacer llegar más directamente dichas incidencias.
  Veo que algunos temas como el de la discoteca Obvio, que también me afecta a pesar de vivir un poco más lejos, ya se han tratado. Ojalá se pongan medidas lo antes posible.
  Gracias y un saludo

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE