RÀDIO HOSTAFRANCS

Política de privadesa

Dades d’identificació

Associació de la Ràdio Comunitària d’Hostafrancs, titular del lloc web radiohostafrancs.cat (en endavant, Ràdio Hostafrancs).

  • Domicili social: carrer Consell de Cent, 38-40, 4t 3a – 08014 Barcelona
  • Telèfon: 618 32 52 96
  • Correu electrònic: info@radiohostafrancs.cat

 

Protecció de dades personals

Ràdio Hostafrancs l’informa que en el nostre lloc web, a les xarxes socials i en l’organització d’activitats de participació i de promoció realitzem tractaments de les seves dades personals. A continuació li detallem aquests tractaments, les seves finalitats, les dades personals que utilitzem i la base legal que legitima la seva realització.


Mesurament

Recollida d’informació sobre el seu consum dels continguts del nostre portal que, en combinació amb dades d’altres usuaris prèviament recollides, ens permet mesurar, analitzar i obtenir informes sobre l’ús del nostre portal.

 

Finalitat principal Dades Base legal aplicable Període de conservació
Recollida de dades estadístiques d’utilització del nostre web i del servei d’àudio streaming Dades de navegació Interès legítim per conèixer l’ús dels nostres serveis 2 anys
Finalitats secundàries Dades Base legal aplicable Període de conservació
No existeixen

 

Per oferir-li vídeos al nostre portal utilitzem serveis de plataformes de vídeo de tercers, en particular YouTube. Quan vostè reprodueix un vídeo, YouTube utilitza informació sobre les seves preferències per oferir-li vídeos relacionats. Si no desitja que tractem les seves dades per a aquesta finalitat, li preguem que no utilitzi el servei de vídeo. A més, l’informem que YouTube pot realitzar altres tractaments de les seves dades personals amb finalitats diferents. Trobarà més informació sobre les polítiques de privacitat de YouTube a https://myaccount.google.com/intro/privacy.

 

Activitats de participació i de promoció (concursos i sortejos)

 

Finalitat principal Dades Base legal aplicable Període de conservació
Gestionar la participació en concursos, sortejos i promocions Nom, mètode de contacte (e-mail, telèfon mòbil), data de naixement (exclusivament per comprovar la majoria d’edat) Acceptació de les bases del concurs Fins a la finalització del concurs o del temps establert en les bases legals
Finalitats secundàries Dades Base legal aplicable Període de conservació
Exposició de treballs a les emissions de ràdio i/o al web Nom i cognoms, treball, lloc i data treball Acceptació de les bases del concurs Fins a la finalització del concurs o del temps establert en les bases legals
Comunicar i contactar guanyadors Dades de contacte (e-mail, telèfon) Acceptació de les bases del concurs Fins a la finalització del concurs o del temps establert en les bases legals

Si no desitja que tractem les seves dades per a les finalitats comunicades, no podrem gestionar la seva participació.

 

Participació en espais de Ràdio Hostafrancs

 

Finalitat principal Dades Base legal aplicable Període de conservació
Gestionar la participació en espais radiofònics, a la pàgina web i xarxes socials Identificatives (nom, cognoms o ‘nickname’ a xarxes socials Interès legítim a difondre l’opinió de la nostra audiència Fins a la fi de la intervenció/menció. El programa quedarà disponible a l’arxiu audiovisual de Ràdio Hostafrancs per temps indefinit. Aquest arxiu pot ser accessible a través de la web de Ràdio Hostafrancs, de les seves xarxes socials, de seu canal a YouTube o canals de podcast.
Finalitats secundàries Dades Base legal aplicable Període de conservació
No existeixen

Si no desitja que tractem les seves dades per a la finalitat comunicada, no podrem gestionar la seva participació en els espais radiofònics.

 

Entrevistes

 

Finalitat principal Dades Base legal aplicable Període de conservació
Fins a la fi de la intervenció/menció. El programa quedarà disponible a l’arxiu audiovisual de Ràdio Hostafrancs per temps indefinit. Aquest arxiu pot ser accessible a través de la web de Ràdio Hostafrancs, de les seves xarxes socials, de seu canal a YouTube o canals de podcast. Identificatives, dades de contacte, dades professionals, dades acadèmiques. Interès legítim a promoure la informació i l’opinió qualificades. Fins que s’emeti el programa. El programa quedarà disponible a l’arxiu audiovisual de Ràdio Hostafrancs per temps indefinit. Aquest arxiu pot ser accessible a través de la web de Ràdio Hostafrancs, de seu canal a YouTube o canals de podcast.
Finalitats secundàries Dades Base legal aplicable Període de conservació
Manteniment base de dades convidats potencials. Identificatives, dades de contacte, dades professionals, dades acadèmiques. Interès legítim a gestionar futures entrevistes. Mentre vostè no en sol·liciti la cancel·lació.

En el cas que ens sol·liciti que no tractem les seves dades per a la finalitat comunicada, no podrem gestionar la seva participació en entrevistes.

 

Cessió de dades

Les seves dades personals no seran cedides a tercers.

És possible que alguns dels nostres proveïdors, per exemple Google, processin dades fora de les fronteres de la Unió Europea. En aquests casos, exigim al proveïdor estar adscrit a un protocol d’adequació de protecció de dades aprovat per la Unió Europea, per regla general el tractat Privacy Shield entre els EUA i la UE.

 

Drets de l’interessat

Ràdio Hostafrancs l’informa que vostè pot retirar el consentiment donat per al tractament de les seves dades personals en qualsevol moment. Per a això posem a la seva disposició mecanismes que vostè pot utilitzar quan així ho desitgi. A tall d’exemple, aquests mecanismes poden incloure-hi botons d’activar i desactivar tractaments que trobarà a la seva Àrea de Privacitat.

En qualsevol cas, vostè sempre pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació i oposició al tractament o a la portabilitat de les dades enviant un missatge de correu electrònic a associacio@radiohostafrancs.cat

Finalment, l’informem que, per a qualsevol informació addicional respecte al tractament de les seves dades personals, pot contactar amb nosaltres enviant un missatge de correu electrònic a associacio@radiohostafrancs.cat

Així mateix, si considera que els seus drets no són atesos adequadament, li recordem el seu dret de sol·licitar la tutela de l’Agència Catalana de Protecció de Dades o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

Most popular

Most discussed