Qui som

RÀDIO HOSTAFRANCS és un mitjà de comunicació sense ànim de lucre gestionat per l’Associació de la Ràdio Comunitària d’Hostafrancs (ARCH)

Els objectius de l’ARCH, recollits en els Estatuts de l’entitat són:

☑ Prestar serveis d’informació, comunicació local i divulgació cultural destinats específicament a la comunitat del barri d’Hostafrancs de la ciutat de Barcelona.

☑ Col·laborar activament amb les entitats que desenvolupen activitats socials, culturals, educatives, lúdiques, esportives o de promoció econòmica i del comerç de proximitat al barri d’Hostafrancs.

☑ Donar veu i prestar atenció preferent a l’associacionisme veïnal i a les iniciatives socials, culturals, educatives, lúdiques, esportives i aquelles destinades a la promoció del comerç de proximitat que es desenvolupin a Hostafrancs o a l’entorn urbà més proper al barri, tant les que siguin organitzades per les entitats que integren el ric teixit associatiu propi del territori, com les que impulsin el Districte de Sants-Montjuïc, els serveis centrals de l’Ajuntament o altres institucions públiques.

☑ Reflectir la diversitat cultural, social i política del barri d’Hostafrancs i de la ciutat de Barcelona.

☑ Contribuir a la normalització lingüística del català.

☑ Reivindicar i divulgar el potencial de mitjà radiofònic, combinant tradició i innovació, com a patrimoni local i universal en l’àmbit de la comunicació.

Estatuts ARCH
Associació de la Ràdio
Comunitària d’Hostafrancs

TRANSPARÈNCIA

Ràdio Hostafrancs es finança amb petites aportacions voluntàries per part de socis i entitats o empreses col·laboradores i també mitjançant la difusió de publicitat. Ràdio Hostafrancs és un projecte basat en la feina voluntària de periodistes i altres col·laboradors. Els recursos que s’obtenen per aportacions voluntàries o per publicitat es destinen a cobrir les despeses de manteniment del mitjà.

L’Associació de la Ràdio Comunitària d’Hostafrancs (ARCH), entitat gestora del mitjà, no té afany de lucre. En l’exercici 2021 l’ARCH ha rebut una subvenció de l’Ajuntament de Barcelona per valor de 1.000 euros.


FES UN MICRO DONATIU

JUNTA RECTORA A.R.C.H.

PRESIDENT:
Dídac Boza i Rocho

VICEPRESIDENTA I SECRETÀRIA:
Mònica Noguera i Serrano

TRESORER:
Roberto Beceiro i Pérez

VOCALS:
Anna Cuatrecasas i Albareda
Mar Cortès i Ruiz
Xavier Capdevila i Julián
Concepció Pérez i Solera
Ramon Codony i Zurita
Albert Torras i Corbella

 

COL·LABORADORS RADIOFÒNICS

Carles Masip

Locució

 

 

Mar Cortés

Locució

 

 

Albert Torras

Locució

 

 

Esti Felipe

Locució

 

 

Josep Maria Carbó

‘Històries d’Hostafrancs’

 

 

Xavi Martí

‘Feres musicals’

 

 

Luis Benagulu

‘Por las vias del alma’

 

 

Ramon Codony

Coordinació de radioteatre

 

 

 WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE