Qui som

RÀDIO HOSTAFRANCS – BARCELONA DIGITAL RÀDIO  és una emissora sense ànim de lucre gestionada per l’Associació de la Ràdio Comunitària d’Hostafrancs (ARCH)

Els objectius de l’ARCH, recollits en els Estatuts de l’entitat són:

☑ Prestar serveis d’informació, comunicació local i divulgació cultural destinats específicament a la comunitat del barri d’Hostafrancs de la ciutat de Barcelona.

☑ Col·laborar activament amb les entitats que desenvolupen activitats socials, culturals, educatives, lúdiques, esportives o de promoció econòmica i del comerç de proximitat al barri d’Hostafrancs.

☑ Donar veu i prestar atenció preferent a l’associacionisme veïnal i a les iniciatives socials, culturals, educatives, lúdiques, esportives i aquelles destinades a la promoció del comerç de proximitat que es desenvolupin a Hostafrancs o a l’entorn urbà més proper al barri, tant les que siguin organitzades per les entitats que integren el ric teixit associatiu propi del territori, com les que impulsin el Districte de Sants-Montjuïc, els serveis centrals de l’Ajuntament o altres institucions públiques.

☑ Reflectir la diversitat cultural, social i política del barri d’Hostafrancs i de la ciutat de Barcelona.

☑ Contribuir a la normalització lingüística del català.

☑ Reivindicar i divulgar el potencial de mitjà radiofònic, combinant tradició i innovació, com a patrimoni local i universal en l’àmbit de la comunicació.

Estatuts ARCH
Associació de la Ràdio
Comunitària d’Hostafrancs

Ràdio Hostafrancs es financia amb petites aportacions voluntàries per part de socis i entitats o empreses col·laboradores que van destinades a cobrir les despeses de manteniment tècnic del mitjà. La publicitat que difón Ràdio Hostafrancs té com a únic objectiu el sosteniment econòmic de l’activitat de l’Associació de la Ràdio Comunitària d’Hostafrancs i no té afany de lucre.

Atenent criteris d’interès públic i de servei a la comunitat, Ràdio Hostafrancs pot difondre de manera desinteressada missatges i o continguts promoguts o produïts pel Districte de Sants-Montjuïc, l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals o altres entitats públiques.

 

JUNTA RECTORA A.R.C.H.

PRESIDENT:
Dídac Boza

SECRETARI:
Xavier Capdevila

TRESORER:
Roberto Beceiro

VOCALS:
Anna Cuatrecasas
Mar Cortès
Concepció Pérez
Ramon Codony
Albert Torras

 

COL·LABORADORS RADIOFÒNICS

Carles Masip

Locució

 

 

Mar Cortés

Locució

 

 

Albert Torras

Locució

 

 

Esti Felipe

Locució

 

 

Josep Maria Carbó

‘Històries d’Hostafrancs’

 

 

Xavi Martí

‘Feres musicals’

 

 

Luis Benagulu

‘Por las vias del alma’

 

 

Ramon Codony

Coordinació de radioteatre

 

 

 

Close