Va passar a Hostafrancs Calendari d'efemèrides del barri

Juliol de 1973 – Un estudi fa el retrat socio-demogràfic del barri d’Hostafrancs en aquells moments. Destaquen una població envellida i decreixent i un parc d’edificis majoritàriament obsolets. L’any 1973 Hostafrancs tenia més de 17.000 habitatns. Hi havia uns 4.300 habitatges i la mitjana era de 3,7 persones per cada pis.

7 de juliol de 1964 – Una dona de 51 anys resulta ferida per arma blanca al carrer Gayarre. L’agressor, que es va donar a la fuga, li va assestar 12 punyalades a la cara i al cos. La víctima va ser atesa inicialment al dispensari d’Hostafrancs i posteriorment va ser operada a l’equip quirúrgic de Pere Camps.

7 de juliol de 1976 – Un incendi provocat per un curtcircuit elèctric es va declarar a una indústria ubicada al número 70 del carrer Rector Triadó. El foc va afectar la maquinària i el material emmagatzemat i també va causar danys els pisos de la fica a les plantes primera, segona, tercera i quarta, ja que les flames es van estendre a través d’un canal de ventilació del celobert. El foc va cremar els estenedors de la roba i els marcs de les finestres.

3 de juliol de 2000 – Nens i nenes participants en el casal d’estiu Montserrat Xavier presenten davant l’alcalde de Barcelona, Joan Clos, la llista de necessitats del barri d’Hostafrancs: més neteja, menys sorolls, menys contaminació i més transports.

5 de juliol de 2015 – Els Mossos d’Esquadra detenen un home de 35 anys després d’haver confessat haver matat la seva mare i la seva germana amb arma blanca, al domicili familiar situat al barri.

20 de juliol de 1936 – Incendi provocat de la parròquia del Sant Àngel Custodi. El foc destrueix la talla original de l’àngel que datava del segle XIV.

31 de juliol de 1976 – L’últim dia que expirava el termini que havia posat el Govern Civil de Barcelona, queda tancat definitivament l’assecador de pells del carrer Béjar, motiu de queixa dels veïns durant anys per les males olors, mosques i rates que ocasionava. El veïnat queda encara pendent de que les molestes instal·lacions es buidin completament.