Va passar a Hostafrancs Calendari d'efemèrides del barri

26 de setembre de 1969 – L’historiador Ramon Piñol i Andreu pronuncia el pregó de la festa major d’Hostafrancs presentat per Eusebi Güell Jové, vescomte de Güell i president del Reial Cercle Artístic de Barcelona.

29 de setembre de 1972 – L’escriptor i periodista Leandre Amigó i Batllori fa el pregó de la Festa Major d’Hostafrancs.

29 de setembre de 1999 – Un curtcircuit en la xarxa elèctrica subterrània del carrer Creu Coberta provoca una explosió i produeix un esvoranc de dos metres de diàmetre a la vorera. Uns 4.000 abonats queden sense subministrament durant algunes hores.

29 de setembre de 1968 – En el marc de la Festa Major d’Hostafrancs s’organitza el II Concurs de Pintura Ràpida. Els concursants han de pintar les teles al carrer Vilardell i les obres són valorades per un jurat a la seu del Districte. El primer premi està dotat amb 3.500 pessetes (21 euros)

30 de setembre de 1928 – Amb motiu de la festa major del barri se celebra al camp de la Unió Esportiva Hostafrancs un torneig de futbol. Hi participen 5 equips, entre ells la Unió Esportiva Hostafrancs i la Unió Esportiva Sants.

Setembre de 1966 – Es commemora el cinquè centenari del culte públic dedicat a Sant Àngel Custodi, protector de Barcelona, segons la tradició catòlica. Amb aquest motiu es fan diversos actes commemoratius a Hostafrancs i a altres llocs, inclosa una romeria al Monestir de Poblet.